Викладаємо спочатку перець, а потім маслини як кісточки кавуна.

Продукти для приготування салату Кавун:

  • сир.
  • огірки.
  • маслини.
  • яйця.
  • перець болгарський.
  • майонез.
  • рибні консерви.
  • часник.

Приготування салату Кавун:

  • натерти на тертці огірок і викласти їм стінки салатниці.
  • далі рубаємо часник і трьом сир. Це наступний шар салату, змішуємо з майонезом і викладаємо.
  • дрібно нарізаємо перець і маслини викладаємо в салатницю, змащуємо майонезом.
  • давимо виделкою консерви, змішуємо з твердим сиром і майонезом і викладаємо в салатницю.
  • дрібно ріжемо червоний перець і маслини. Викладаємо спочатку перець, а потім маслини як кісточки кавуна.
  • ставимо в холодильник.

Смачного!

Похожие рецепты :

  • Продукти для приготування салату Кавун: варена курка яйця свіжі огірки зелень червоний перець оливки Порядок приготування салату Каву ...

  • Продукти для приготування салату Ромашка: листя салату. варений рис. горбуша (консерви). цибулю. морква. свіжий огірок. яйця. майонез ...

  • Продукти для салату Соняшник: куряча відварна грудка - 200 грам печериці смажені - 200 грам варені яйця - 3 штуки сир - 100 грам три жов ...

  • Продукти для приготування салату «Морська зірка» »: 250 г відварених курячих грудок. Третя ст. лож. Майонезу. 2-а Кисло-солодких яблука. ...

  • Продукти для приготування салату Острів в океані: креветки. 1 яблуко. листової салат. 1 болгарський перець. майонез. Приготування сал ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]