Для тіста: 3 курячі


Для тіста:
3 курячі яйця;
1 склянка борошна;
1/3 склянки крохмалю;
1/2 склянки сметани або кефіру;
1/2 склянки майонезу;
1/2 чайні ложки соди;
1 чайна ложка солі.

Для начинки (будь-яка з трьох на Ваш смак):
1.варение яйця, зелена цибуля, сіль.
2. сире яйце, капуста (краще квашена) або трохи тушкована.
3. варений рис, ріпчасту цибулю, варені яйця, 1 банка рибних масляних консервів (краще сайра в олії), сіль, перець.

Тісто для цього пирога робиться дуже швидко, достатньо кількох хвилин. Основне же час займає приготування начинки для пирога. Пиріг виходить соковитим, ніжним і розсипчастим.

Приготувати тісто, змішавши всі інгредієнти для нього. По густоті тісто повинне вийти як сметана.

Далі необхідно приготувати начинку для пирога. У інгредієнтах зазначено 3 види начинки, тому про кожну по порядку:

1. Зелену цибулю порізати і обсмажити до м'якості. Остудити і змішати з натертим яйцями. Злегка посолити.
2. Капусту потушкувати і перед закінченням вмішати сире яйце.
3. Цибулю дрібно порізати і обсмажити. Змішати з вареним рисом, потертими вареними яйцями і розім'ятими рибними консервами.

Половину тіста вилити у форму, потім рівномірно розкласти начинку і залити другою половиною тіста. Випікати при температурі 200 градусів Цельсія до зарум'янювання.

Мій блог знаходять за такими фразами

  • салати на новий рік
  • наполеон рубаний
  • оригінальні салати новий рік
  • новорічний салат 2011
  • празький торт з розпушувачем
  • страви з грибів

Похожие рецепты :

  • для тіста:яйця - 5 шт.;цукор - 2 ст.;вершкове масло (або маргарин) - 100 г.;сметана - 200 г.;борошно - 1,5 ст.;розпушувач - 1,5-2 ч.л.;сіль (за см ...

  • Склад буряк - 2 шт,цибуля ріпчаста - 1 шт,картопля - 2 шт,морква - 2 шт,курка - 200 г,яйця - 2 шт,гранат - 1-2 шт,волоські горіхи,майонез,сіль,пе ...

  • Необхідні продукти: 500 г курячого філе500 г печериць2 цибулини (середні)200 г сиру (твердого)300-350 г сметани (15-25%) або вершків2 столові ...

  • Тісто звичайне, борошно, вода, сіль, яйце; можна додати столову ложку сметани. Начинка - мяско навпіл яловичина і баранина, пропущена через м' ...

  • Тепла вода - 250мл. Тепле молоко - 50мл. Дріжджі сухі - 5-6гр. Сіль Цукор - 1,5 ст.лож. Борошно для соусу: часник - 6-7 зубч. Олія рослинна - ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Сентябрь 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Июл    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Новые рецепты

Как купить посуду в интернете

Как купить посуду в интернете

Если вы давно мечтали приобрести сильную, но при этом недорогую посуду, то вам следует обратить свое[...]
Как купить посуду в интернете

Как купить посуду в интернете

Если вы давно мечтали приобрести сильную, но при этом недорогую посуду, то вам следует обратить свое[...]
Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]