Царська баба "робиться

"Царська баба" робиться з віденського тіста. Для приготування однієї баби нам знадобиться 3 склянки борошна, 1 склянка кефіру, 4 яйця, 150 г масла, пів-склянки теплої води, сухі дріжджі, 1 склянка цукру, дрібка солі, ізюм 2-3 сортів, цукати з апельсинової кірки, ваніль, кардамон, мускатний горіх, гвоздика і 100 г горілки або коньяку.

Готуємо опару: у теплій воді розчиняємо дріжджі, сіль і трохи цукру. Виливаємо в лунку в просіяної борошні. Залишаємо на півгодини.

Збиваємо яйця з цукром. Прянощі, сухофрукти і цукати замочуємо в горілці. Масло заздалегідь кладемо в тепле місце, щоб воно знаходилося в сметаноподібної стані.

Додаємо кефір, збиті яйця з цукром, масло. Ретельно заважаємо і залишаємо на годину.

Царська баба "робиться

Перед тим, як класти бабу в форму, додаємо сухофрукти і прянощі. Залишаємо в теплому місці ще на півгодини, а потім печемо до готовності.

Витрусіть бабу з форми і посипем цукровою пудрою.

Тепер, на ситий шлунок, можна зайнятися важливою справою — таким, як додавання статей, наприклад. Люди творчі творчо підходять до всього, і, можливо, скоро ви напишете не просто статтю, а цілу кулінарну книгу!

Мій блог знаходять за такими фразами

  • tort 4ernij princ
  • рецепт староруської салату
  • рецепт мельник
  • рецепти різдвяного печива з фото
  • рецепт різдвяного печива
  • що приготувати на новий рік 2010

Похожие рецепты :

  • Сьогодні ми з вами будемо вчитися готувати віденське тісто. На відміну від кулічного, воно підходить тільки два рази (і ще раз - у формі), вима ...

  • Один пасхальний вінок ми з вами вже "плели": це був великодній вінок з фісташками. Тепер ще один рецепт, простіше, без абрикосово-фіс ...

  • Найсмачніший паска - він, звичайно ж, бабусин! Процес приготування пасок був у нас в сім'ї завжди хвилюючим, урочистим, до нього готувалися ...

  • Слово "паска" грецького походження, і означає воно "крендель". Селянський великодній хліб, пиріг або булка частіше називаєт ...

  • Пиріг "Зебра" якось спік мені чоловік на 8 Березня; сам пиріг був чудовий, але кухню я потім відмивала тиждень! Сподіваюся, що з вами ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Апрель 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]