Глід — одна з

Глід — одна з тих ягід, чия користь ні на одну секунду не заперечується офіційною медициною, а тільки з захопленням нею підтверджується. Бажаючи зустрічей з глодом в лісі, а не в аптеці, кидаю в свою скарбничку цей простий рецепт.

Варення з глоду

Нам знадобляться:
ягоди глоду 1 кг
цукор 1 кг
вода 2 склянки
лимонна кислота — щіпка
ванілін — на кінчику ложки
кориця

Глід - одна з

Спочатку варимо сироп з цукру і води. Ягоди миємо, чистимо, кладемо в емальовану каструлю і заливаємо сиропом. Залишаємо на 10 годин.

Додаємо ванілін і лимонну кислоту; уварюємо до готовності. Розкладаємо по банках, укупоривают. Зберігаємо в прохолодному місці.

Сьогодні розповім, як я готувала довгоочікуваний вечерю для свого коханого. Тут мені допомогла

Настоянка з глоду

Щоб її приготувати, нам знадобляться:
— глід засушений 1-літрова банка;
— спирт медичний 1 літр;
— 2 столові ложки меду;
— кориця на кінчику ножа;
— ванілін на кінчику ножа;
— вода очищена, приблизно 1 літр.

У 3-х літровій банці розводимо спирт до 50 градусного стану. Має вийти трохи більше 2-х літрів.

Засипаємо в банку з розведеним спиртом сушений глід, закриваємо кришкою і «забуваємо» на 3-4 місяці.

Отриманий напій процідити, додати в мед, ваніль і корицю, перелити в зручну ємність.

Мій блог знаходять за такими фразами

  • дитячий обід
  • рубаний торт
  • бараняча нога фарширована
  • селера для чоловіків
  • пиріг зебра
  • тісто віденське

Похожие рецепты :

  • Пиріг "Зебра" якось спік мені чоловік на 8 Березня; сам пиріг був чудовий, але кухню я потім відмивала тиждень! Сподіваюся, що з вами ...

  • Продовжуємо розмову про пізніх ягодах. На фотографії цієї красуні я дивлюся з гучними стогонами - ніколи не бачила і не готувала, і можу тільки ...

  • "Золота ягода" - обліпиха не раз удостоювалася урочистих од на свою честь; говорячи про пізніх ягодах, її не згадати просто неможливо. ...

  • Горобина, калина, бузина, журавлина, брусниця - назви цих ягід для мене звучать волебной музикою. Чарівній - тому що загадковою. Загадкової - ...

  • Рецепти страв з баклажанів - це, звичайно, цікаво, і я не раз приділяла цьому овочу велику увагу. Але сьогодні я хочу поговорити про "каре ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Март 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]