Випічка арахісового


Випічка арахісового печива — відмінний привід для запрошення гостей. Чаювання з цим воістину неповторним печивом перетворюється на справжню чайну церемонію. Аромат арахісу розноситься по всьому будинку, а розсипчаста структура і насичений смак цього виробу просто захоплює. Печиво тане в роті і тому дуже швидко зникає зі столу.

Якщо ви бажаєте приготувати особливе печиво з мінімум витрат, значить це ваш варіант. Арахіс люблять практично всі, тому даним виробом можна догодити багатьом, навіть розпещеним читачкам сайту http://krasotki.info/.

Давайте підготуємо інгредієнти:

Арахісу — 150 гр.
Масла вершкового / маргарину — 200 гр.
Два яйця курячі
Цукру — 1 склянка
Борошна — 2 склянки
Соди -? чайної ложки.
Масла рослинного — 2 ст. ложки.

Приготування:

Духовку розігріваємо до 200 градусів. Арахіс підсушити в духовці або на сковороді. Очистимо від лушпиння. Подрібнимо в блендері до утворення дрібної крихти.

У миску, де будемо замішувати наше тісто, помістимо арахісову крихту і наллємо трохи масла рослинного. Добре розітріть арахіс.

Далі додамо масло вершкове (м'яке). Розімніть і добре перетріть.

Насип склянка цукру.

Перемішаємо ретельно для отримання однорідної маси.

Тепер в борошно додамо соду і перемішаємо. Насипаємо в миску цю суміш. Замішуємо тісто.

Робимо тісто максимально еластичним.

Формуємо кульки однакового розміру і викладаємо на деко на невеликій відстані один від одного.

Ставимо в духовку. Час приготування складе близько 25 хвилин. Може, плюс-мінус п'ять хвилин. Печиво повинне зарум'яниться. Якщо ви побачите, що воно тріскається, нічого страшного в цьому немає. Просто за рахунок арахісу тісто стає більш пухким. На смак печива це не вплине.

Готове арахісове печиво тепер можна дістати з духовки. Дати трохи охолонути. Викласти на серветку і потім на блюдо.

Випічка арахісового

Тепер можна зустрічати гостей або зібратися родиною за чаюванням з арахісовим печивом!

Ольга Кікляр спеціально для Обід з Нічого

Похожие рецепты :

  • Сьогодні пропоную вам спекти одне дуже оригінальне печиво-тістечко; його забарвлення нагадує шкуру ягуара або собаки-долматинців і напевно припа ...

  • Сирне печиво відомо ще з часів Радянського Союзу, багато хто називав його "гусячі лапки". Час на приготування сирного печива мінімаль ...

  • Чи знаєте ви, що кава - не тільки чудовий напій з надзвичайним ароматом, але і ще відмінна добавка до борошняним виробам? За допомогою кави мож ...

  • Домашнє печиво завжди смачніше печива з магазину - адже вдома ви кладете в тісто все краще і чітко по рецепту. Таке печиво на швидку руку оціня ...

  • Вівсяне печиво з горіхами і корицею - смачна й ароматна випічка. Можна навіть сказати, що таке печиво буде дієтичним, так як в його склад не вх ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]