Здобні рогалики з вишнею


Здобні рогалики з вишнею — ароматна і смачна випічка. Обов'язково спробуйте їх приготувати хоча б один раз по тому рецепту, який буде представлений нижче. Доступні рецепти з фото допоможуть вам у роботі.

 

Інгредієнти для тіста

 

1) Дріжджі — 1 чайна ложка.

2) Молоко домашнє або магазинне — 200 мл.

3) Яйця курячі свіжі — 2 шт.

4) Цукровий пісок — 4 столових ложки.

5) Борошно пшеничне — по консистенції.

Начинка

 

1) Вишня очищена — 200 грам.

2) Цукровий пісок — півчайної ложки на кожен рогалик.

3) Яйце куряче — для змазування.

4) Цукрова пудра — для прикраси.

Приготування рогаликів з вишнями

 

Спочатку приготуємо дріжджове тісто. Його можна або підготувати самостійно або купити в магазині. Для його приготування нам будуть потрібні дріжджі. Їх треба викласти в глибоку миску і залити теплим молоком. Добре перемішати і почекати того моменту, коли дріжджі повністю розчиняться у молоці. Нехай опара постоїть ще хвилин п'ятнадцять і можете вбити в неї яйця. Ретельно перемішайте і додайте цукровий пісок.

Залишилося тільки поступово додавати борошно і замішувати тісто. Воно повинне вийти м'яким і повітряним. Залишайте його ще на п'ятнадцять хвилин.

Потім розділіть тісто на кілька шматочків. Нехай воно полежить ще п'ять хвилин.

У цей час займіться очищенням вишень. Можна купити вже готові заморожені очищені вишні, а можна використовувати і консервовані на ваш смак. Найбільш смачно виходять рогалики, приготовані зі свіжими вишнями.

Підготуйте цукровий пісок.

Тепер ТБУЛБФБКФЕ один шматочок тесту, щоб вийшов круг. Розріжте його спочатку навпіл, потім ще навпіл, щоб вийшли трикутники.

Здобні рогалики з вишнею

На кожен трикутник в більшій боку покладіть по одній Вишенька.

Кожну вишеньку треба посипати цукровим піском.

Тепер просто починайте згортати рогалик, поки тісто не закінчиться.

Підготуйте деко або форму, посипте її борошном або застеліть пергаментом і викладіть все рогалики.

Одне яйце збийте в блюдце.

Верх кожного рогалика треба змастити яйцем. Ставте форму з рогаликами в духовку і випікайте на тихому вогні.

Коли рогалики будуть готові, дістаньте їх з духовки, викладіть на блюдо і присипте цукровою пудрою. Можна подавати до столу з чаєм або кавою.

Похожие рецепты :

  • Смачні рогалики з яблуками, зроблені з дріжджового тіста, виходять дуже ніжними і м'якими. Така випічка завжди сподобається своїм ніжним і ...

  • Смачний рулет з варенням, вишнями та шоколадом - відмінне доповнення до ароматного чаю або кави. Приготувати такий ніжний і смачний рулет ви зм ...

  • Смачні здобні булочки, приготовані на дріжджах, молоці та сметані, виходять ніжними і смачними, а якщо притрусити їх шоколадної солодкої крихтою ...

  • Полуничний кекс, политий шоколадною глазур'ю, готується нескладно, але і не швидко. Але його смак вас обов'язково порадує - обіцяю! Зв ...

  • Сирне печиво відомо ще з часів Радянського Союзу, багато хто називав його "гусячі лапки". Час на приготування сирного печива мінімаль ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]