Пиріг з дріжджового


Пиріг із дріжджового тіста з начинкою з риби, цибулі і рису — відмінний привід відкоркувати пляшку вина, та й просто посидіти з друзями в хорошій кампанії. Особливо, якщо він подається під голландським соусом (а як його готувати, ми з вами вже говорили тут).

Для його приготування нам знадобиться півкіло рибного філе, три цибулини, склянка вареного рису, рослинна олія, 150 грамів м'якого вершкового масла, один жовток, одне яйце, півтори столові ложки лимонного соку, зелень петрушки. Для тесту візьмемо півкіло борошна, 120 грамів вершкового масла, три жовтки, півсклянки молока, 11 грамів сухих дріжджів, сіль, щіпка цукру.

Готуємо тісто. Дріжджі розводимо 125 мл теплої води, всипати в миску половину борошна, розмішати, поставити в тепло. Коли тісто підніметься, вбити жовтки, додати сіль і цукор, влити тепле молоко, розмішати, додати решту борошна, розм'якшене вершкове масло. Як випливає замісити тісто, накрити і залишити в теплі на 2:00.

В цей час готуємо голландський соус. Збиваємо у мисці жовток, столову ложку води і лимонний сік. Ставимо миску на водяну баню і збиваємо, вливаючи розтоплене вершкове масло. Розмішувати, поки соус не загусне. Посолити, поперчити.

Рибне філе вимити, обсушити, нарізати на скибочки. Цибулю почистити, нарізати півкільцями. Половину цибулі обсмажити на рослинному маслі, половину залишити сирої.

Тісто розділити на дві частини, розкачати половину тесту, укласти у форму, змащену маслом. Укласти на тісто спочатку шар риби, потім — нарізану петрушку, сиру цибулю, варений рис, смажену цибулю, і кожен шар солити і перчити. Полити начинку зверху соусом.

Другу половину тіста розкачати, накрити пиріг, краї защипнути, в середині прорізати дірочку. Змастити поверхню тіста збитим яйцем. Піч близько 50 хвилин при температурі 190 градусів.

Якщо небажання стояти біля плити і возитися з тестом — є вихід. Зверніться на сайт за адресою http://www.jitnitsa.ru/, зробіть замовлення, і вам доставлять смачні осетинські пироги. Доставка діє по Москві.

Похожие рецепты :

  • Пиріг просто п'янкий, зуб даю (лівий очний). Взагалі пироги з м'ясом - моя велика слабкість, думаю, ви це помітили. Для його приготува ...

  • Що потрібно: Для тіста: 400 г борошна щіпка солі 7 г сухих дріжджів 2 яйця 50 г вершкового масла 100 г цукру 150 мл молока Для начинки: ...

  • Апетитний дріжджовий пиріг з маком - справжнє випробування сили волі ласунів, турбувався станом талії напередодні літньої відпустки. Тому всім, ...

  • Мені дуже подобається на смак відварне легке; я його їла дрібно порізаним, посипаним гранатовими зернами - було дуже смачно. Але тепер я знайшл ...

  • Цей чудовий і традиційний рецепт пасок я використовую досить давно, що й вам раджу. Зверніть увагу, що зі спецій використовується тільки ваніль ...

Запчасти фав екатеринбург faw запчасти. .

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]