Пиріг з дріжджового


Пиріг із дріжджового тіста з начинкою з риби, цибулі і рису — відмінний привід відкоркувати пляшку вина, та й просто посидіти з друзями в хорошій кампанії. Особливо, якщо він подається під голландським соусом (а як його готувати, ми з вами вже говорили тут).

Для його приготування нам знадобиться півкіло рибного філе, три цибулини, склянка вареного рису, рослинна олія, 150 грамів м'якого вершкового масла, один жовток, одне яйце, півтори столові ложки лимонного соку, зелень петрушки. Для тесту візьмемо півкіло борошна, 120 грамів вершкового масла, три жовтки, півсклянки молока, 11 грамів сухих дріжджів, сіль, щіпка цукру.

Готуємо тісто. Дріжджі розводимо 125 мл теплої води, всипати в миску половину борошна, розмішати, поставити в тепло. Коли тісто підніметься, вбити жовтки, додати сіль і цукор, влити тепле молоко, розмішати, додати решту борошна, розм'якшене вершкове масло. Як випливає замісити тісто, накрити і залишити в теплі на 2:00.

В цей час готуємо голландський соус. Збиваємо у мисці жовток, столову ложку води і лимонний сік. Ставимо миску на водяну баню і збиваємо, вливаючи розтоплене вершкове масло. Розмішувати, поки соус не загусне. Посолити, поперчити.

Рибне філе вимити, обсушити, нарізати на скибочки. Цибулю почистити, нарізати півкільцями. Половину цибулі обсмажити на рослинному маслі, половину залишити сирої.

Тісто розділити на дві частини, розкачати половину тесту, укласти у форму, змащену маслом. Укласти на тісто спочатку шар риби, потім — нарізану петрушку, сиру цибулю, варений рис, смажену цибулю, і кожен шар солити і перчити. Полити начинку зверху соусом.

Другу половину тіста розкачати, накрити пиріг, краї защипнути, в середині прорізати дірочку. Змастити поверхню тіста збитим яйцем. Піч близько 50 хвилин при температурі 190 градусів.

Якщо небажання стояти біля плити і возитися з тестом — є вихід. Зверніться на сайт за адресою http://www.jitnitsa.ru/, зробіть замовлення, і вам доставлять смачні осетинські пироги. Доставка діє по Москві.

Похожие рецепты :

  • Пиріг просто п'янкий, зуб даю (лівий очний). Взагалі пироги з м'ясом - моя велика слабкість, думаю, ви це помітили. Для його приготува ...

  • Що потрібно: Для тіста: 400 г борошна щіпка солі 7 г сухих дріжджів 2 яйця 50 г вершкового масла 100 г цукру 150 мл молока Для начинки: ...

  • Апетитний дріжджовий пиріг з маком - справжнє випробування сили волі ласунів, турбувався станом талії напередодні літньої відпустки. Тому всім, ...

  • Мені дуже подобається на смак відварне легке; я його їла дрібно порізаним, посипаним гранатовими зернами - було дуже смачно. Але тепер я знайшл ...

  • Цей чудовий і традиційний рецепт пасок я використовую досить давно, що й вам раджу. Зверніть увагу, що зі спецій використовується тільки ваніль ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Декабрь 2016
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Ноя    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Новые рецепты

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]
Правила безопасного обгона на дороге

Правила безопасного обгона на дороге

Частенько многие участники автомобильного движения пытаются кого-то обогнать или подрезать на большо[...]
No thumbnail available

Аминокислоты для спортивного питания

Аминокислота – это химическое вещество, которое влияет на свойства белка и по сути оно является осно[...]
Выберите нужное вам оборудование

Выберите нужное вам оборудование

Электрооборудование прочно вошло в нашу повседневность. Электроэнергия используется во всех отраслях[...]
Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Подарки на Новый Год на 24kua для мамы

Новый год не за горами, и вам еще нужно успеть приготовить подарки для родных и близких. В первую оч[...]