Я все ще ніяк не можу

Я все ще ніяк не можу заспокоїтися після своїх експериментів з філе морського окуня (подробиці тут). Сьогодні мене зацікавило, чи можна приготувати з нього перша страва, і виявилося — дуже навіть можна. я нарила один цікавий рецептик, і поспішаю поділитися ним з вами.

Отже, нам знадобиться 300 г філе морської риби, пара цибулин, одна морквина, чотири картоплини, черешок селери, чотири зубки часнику, столова ложка вершкового масла, літр рибного, овочевого бульйону або води, 100 мл вершків (22%), кріп, сушений чебрець, петрушка.

Такі смачні домашні рецепти приготування дуже виручають господинь — трохи терпіння, і у нас готове смачна страва! Цей суп, наприклад, готується всього півгодини.

 

Суп з риби з вершками

Філе риби нарізаємо шматочками, картопля чистимо, миємо, нарізаємо брусками, селеру та цибулю чистимо, нарізаємо кубиками. Морква дрібно шаткуємо, часник продавлюємо через прес.

Цибулю, моркву і часник обсмажити на розігрітому вершковому маслі близько п’яти хвилин. Бульйон або воду доводимо до кипіння, кидаємо туди картоплю, селеру, чебрець, варимо десять хвилин, потім додаємо обсмажені овочі. Готуємо разом ще п’ять хвилин. Вливаємо в суп вершки, кладемо рибу і подрібнену зелень петрушки і кропу. Варимо ще п’ять хвилин, вимикаємо газ, накриваємо кришкою й даємо трохи настоятися.

Я все ще ніяк не можу

Похожие рецепты :

  • Просто і оригінально - ось і все, що можна сказати про цей чудовий рецепті середземноморської кухні. Філе риби, креветки, рис - здорова і сма ...

  • На день народження чоловіка я хотіла приготувати щось рибне; взяла філе морського окуня і довго на нього Тараща ... В результаті тупо обсмажила ...

  • Розсольник - це моя велика любов і полум'яна пристрасть! Але я зазвичай готую розсольники з курячих потрошки, тому не могла не зацікавитися ...

  • Нам вже знайома найпростіша вуха; але, чесно кажучи, мені завжди хотілося чогось більш грунтовного, чогось погустіше і пожирніше. Тому рецепт ю ...

  • Гречка і гриби - поєднання ідеальне, смак гречки з грибами мене просто заворожує ... Сьогодні спробуємо цю гармонію в новому звучанні, а саме - ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Март 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]