Я, чесно кажучи, неабияк


Я, чесно кажучи, неабияк лінива, і чистити рибу для мене — справжня мука, катування, незрівняне ні з якими "іспанськими чобітьми" і "залізними дівами". Тому морозиво філе морського окуня, що продається в найближчому маркеті, визнала просто даром божим. Рибка, пряні трави — в цьому рецепті є щось середземноморське, літнє, і тому вельми привабливе.

Крім того, діти теж охоче їдять філе, тому що воно позбавлене кісточок. Звичайну рибу їх є не змусиш! Відразу капризи, копання в тарілці.

Нам, ледачим господиням, доводиться тільки мріяти про професійному обладнанні для кухні. А між тим жителям України доступно професійне харчове, кухонне, теплове обладнання від Bertos. Подробиці можна дізнатися на сайті www.bertos.com.ua. З таким обладнанням не тільки філе окуня, але і будь-які делікатеси вам будуть по плечу.

А нам з вами для нашої середземноморської закуски знадобиться рибне філе, сіль, мелений чорний перець, борошно, два-три аркуші круглого лаваша, рослинне масло і пряні трави — майоран, базилік, кріп.

Розморозимо філе, натремо його сіллю, перцем і сушеним майораном.

Ретельно обваляємо кожен шматочок у борошні.

Обсмажимо філе з обох сторін на розігрітій рослинній олії.

Я, чесно кажучи, неабияк

Наші шматочки риби повинні покритися апетитною хрусткою скоринкою.

Застелити тарілку листами лаваша. Будемо викладати на них наше філе по мірі готовності.

Вимиємо й обсушимо базилік і кріп.

Перекладемо філе листям базиліка і гілочками кропу.

Похожие рецепты :

  • Влітку часто трапляється, що від обіду залишається половина - жарко, апетит у дітей і дорослих слабкий. У нас в сім'ї, наприклад, не корист ...

  • Сьогодні пропоную вам приготувати відмінне блюдо - рулетики з філе індички з гречаною начинкою; як гарнір зробимо легкий салат. М'ясо індич ...

  • На день народження чоловіка я хотіла приготувати щось рибне; взяла філе морського окуня і довго на нього Тараща ... В результаті тупо обсмажила ...

  • Сирне печиво відомо ще з часів Радянського Союзу, багато хто називав його "гусячі лапки". Час на приготування сирного печива мінімаль ...

  • Сьогодні ми з вами будемо готувати рибу під сирним соусом; немає нічого кращого, ніж смачна рибка, обсмажена з овочами! Якщо немає можливості д ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]