Пропоную вам сьогодні

Пропоную вам сьогодні


Пропоную вам сьогодні абсолютно п'янкий рецепт десерту. У ньому приємно поєднуються аромат малини, солодкість яблука, терпкість вина і хрускіт листкового тіста. Рецепт цей, що називається, поза сезонів: яблука їсти цілий рік, а ягоди можна взяти і заморожені.

В якості соусу до цього десерту можу порекомендувати збиту сметану з ягодами; ну а подавати його, безумовно, краще всього до короля всіх напоїв — кава! Зараз вже мало хто задовольняється малими турками — усі купують солідні кавоварки та кавомашини. Тим більше, що інгредієнти для автоматів дістати стало не важко; вони доступні у вільному продажі через спеціалізовані сайти. Ну а до чашечки свіжозавареного кави просто необхідний гідний десерт!

Для приготування такого десерту нам знадобляться тверді міцні яблука середнього розміру, 200 г свіжих або заморожених (дивлячись по сезону) ягід, цукор (по одній столовій ложці на кожне яблуко), біле вино для бланшировки (близько склянки), готове листкове тісто, стаканчик сметани і цукрова пудра.

Яблука чистимо від шкірки, акуратно видаляємо серцевину, бланшируємо у вині. Частина ягід протираємо з цукром, начиняє середину яблук. Тісто тонко розгортаємо, нарізаємо на круги або квадрати, обертаємо ними яблука, щоб вони вийшли, немов у мішечку. Зверху тісто скручуємо в "вузлик".

Викладаємо яблука в тісті у форму, випікати в гарячій духовці близько 10 хвилин.

Для соусу взобьем сметану з цукровою пудрою і залишилися ягодами.

Похожие рецепты :

  • Яблуко - всіма улюблений фрукт. За поживними і лікарським властивостям яблука не поступаються жодним іншим плодовим культурам. Вони містять вк ...

  • Іноді зовсім немає бажання втрачати багато часу на приготування сніданку, а порадувати своїх близьких все ж хочеться. Та до того ж якщо в холод ...

  • Сьогодні у нас в програмі - запечені під штрейзелем яблука. Штрейзель - солодка крихта з тіста, якою прикрашають будь кондитерські вироби перед ...

  • Сьогодні пропоную вам рецепт апетитної і смачненьке закуски - оливок "в мішечках" з тіста. Чудове прикраса фуршетного столу, ця закус ...

  • Останнім часом наші магазини не перестають дивувати нас заморськими плодами, які ваблять нас незвичайними назвами і небаченими горизонтами смаку ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Август 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Июл    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Новые рецепты

Как купить посуду в интернете

Как купить посуду в интернете

Если вы давно мечтали приобрести сильную, но при этом недорогую посуду, то вам следует обратить свое[...]
Как купить посуду в интернете

Как купить посуду в интернете

Если вы давно мечтали приобрести сильную, но при этом недорогую посуду, то вам следует обратить свое[...]
Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]