Швейцарський салат. Апетитні ідеї для святкового застілля


Опубликованно 22.03.2018 10:49

Швейцарський салат. Апетитні ідеї для святкового застілля

Як приготувати смачний і апетитний салат? Швейцарський підхід до оформлення святкового столу відрізняється універсальністю рецептур, простотою кулінарних процесів.

Страви гармонійно впишуться в повсякденний раціон, ліквідують відчуття голоду, наситять організм енергією і вітамінами. Розшукуючи рецепти, можна зіткнутися і з м\'ясними і вегетаріанськими варіантами страв. Салат по-швейцарськи. Рецепт закуски з сиром і ковбасою

Хочете здивувати гостей і домочадців незвичайним поєднанням продуктів, розбавити новорічне меню святковими новинками кулінарних шедеврів? У кропіткій справі підготовки до торжества стане в нагоді наступна технологія приготування.

Використовувані продукти: 250 г сиру; 190 г шинки; 180 г копченої ковбаси; 3 солоних огірка; 2 репчатых цибулі; 1 пучок зеленого цибулі.

Для заправки: 160 мл соняшникової олії; 85 мл трав\'яного оцту; 30 г пряної гірчиці; ? Чайної ложки запашного перцю; ? Чайної ложки рожевої паприки.

Процеси приготування: Сир, ковбаси, солоні огірки наріжте соломкою, ароматні стебла зеленого лука — шматочками до 3 мм. Ретельно перемішайте інгредієнти. Ріпчасті цибулини розріжте на маленькі півкільця, відкладіть. Для заправки змішайте оцет з гірчицею, дрібкою солі і цукру і великою кількістю перцю, паприки. Покрийте заготовку для салату приготованим соусом, прикрасити цибулею, залишками пряних спецій.

Додатково декоруйте блюдо листям салату, запашною зеленню кропу і петрушки. Замість ковбаси можна використовувати філе курки, скибочки яловичини. Спеціальна страва. Річна феєрія фарб у зимову ніч

Яскравий салат — швейцарський спосіб піддатися барвистим спогадами про відпустку на природі, соковиті компоненти страви гармонують один з одним, створюючи ситну комбінацію урочистого частування.

Використовувані продукти: 290 г сервелат; 180 г твердого сиру; 80 г маринованих грибів; 4 редиски; 2 помідори; 2 кримських цибулі; 1 червоний перець; 1 варене яйце; ? Пучка петрушки.

Для заправки: 90 мл оцту; 95 мл соняшникової олії; 70 мл сметани; 55 мл гірчиці.

Процеси приготування: Інгредієнти для салату (крім томатів та яйця) наріжте тонкими смужками, змішайте продукти в салатниці. Помідори і яйця наріжте часточками, відкладіть. Змішайте сметану з гірчицею, додайте рідкі складові майбутнього соусу, приправте перцем і запашними травами. Заправте вміст салатниці пряним соусом, залиште в холодильнику на годину.

Перед подачею прикрасьте блюдо скибочками помідори, яйця. Для більшої пікантності смаку додайте паприку, горошини запашного перцю, щіпку пажитника. Швейцарський салат з грушею. Вишуканий подарунок для гурманів

Гастрономічні естети залишаться в захваті від пікантного поєднання груші, граната, листя салату. Благородна презентація, відповідна ресторанним нормам подачі, насичений смак і пряний аромат зроблять швейцарський салат надбанням кулінарії.

Використовувані продукти: 200 г листя салату; 1 гранат; 1 груша; 1 чашка тертого швейцарського сиру; ? Чашки горіхів пекана.

Процеси приготування: Для салату грушу наріжте на тонкі скибочки, видаліть насіння граната. Салатні листя ретельно промийте від бруду і піску, висушіть за допомогою паперових рушників. Довільними шматочками довільного розміру наріжте горіхи та салатні листя. Перемішайте інгредієнти в окремій ємності, прикрасьте бордовими зернами граната.

Подавайте блюдо з скибочками помідорів, руколою. Фантазуйте з набором первинних компонентів страви, замість груші використовуйте яблука або екзотичні фрукти (ананас, манго, кактусова груша), додайте сир або морепродукти. Апетитний соус. Грамотне прикраса страви з грушею

Розкриваємо кулінарний потенціал швейцарського новорічного салату, додаємо в палітру смаків нові нотки нестандартних інгредієнтів. Соковита заправка послужить автентичним декоративним елементом, поживним доповненням частування.

Використовувані продукти: 220 мл рослинного масла; 1 склянка цукру; ? Склянки яблучного оцту; 3 столові ложки тертого лука; 2 столові ложки маку; 2 чайних ложки сухої гірчиці; 1 чайна ложка солі.

Процеси приготування: У каструлі середнього розміру змішайте цукор, суху гірчицю, сіль і яблучний оцет, підігрівайте на середньому вогні. Готуйте протягом 3-8 хвилин, іноді потрібно помішувати інгредієнти. Приберіть тару з вогню після повного розчинення цукру. Повільно вливайте дві чашки масла в суміш, постійно збиваючи рідина виделкою або вінчиком. Додайте подрібнену цибулю і мак в теплу заправку, збийте.

Вилийте отриманий соус в одну банку або розділіть між кількома маленькими ємностями, залиште в холодильнику на 3-4 години. Перед подачею струсніть.



Категория: Еда