Як можна приготувати рулет з лаваша з консервованої горбушею


Опубликованно 13.02.2018 05:50

Як можна приготувати рулет з лаваша з консервованої горбушею

Рулет з лаваша з горбушею консервованої – це страва на всі випадки життя. Його можна використовувати в якості швидкого перекусу, брати в дорогу або на роботу як «тормозок», а також подавати до столу як холодну закуску. До речі, останній варіант з кожним роком стає все більш популярним. Існують десятки самих різних рецептів приготування такої страви. Тому кожен бажаючий може підібрати для себе найбільш прийнятний варіант. Рулет з рибою і сиром

На сьогоднішній день самим відомим рецептом вважається рулет з лаваша з консервованої горбушею і сиром. Можливо, тому що для його приготування потрібні самі звичайні продукти, які практично будь-яка господиня завжди може знайти у своєму холодильнику: 5 яєць; 1 банка горбуші (консервована в маслі); 300-400 грам будь-якого твердого сиру; трохи майонезу; 1 тонкий лаваш; свіжа зелень (кріп і петрушка).

Готується такий рулет з лаваша з горбушею консервованої дуже просто: Спочатку необхідно відварити яйця. Потім їх слід очистити від шкаралупи і дрібно покришити. Сир потерти на крупній тертці. Зелень порубати довільно. Лаваш розстелити на робочому столі. Нанести на нього перший шар начинки. Це сир з майонезом і рубаною зеленню. Другим шаром йде риба. Третій шар – це подрібнені яйця з майонезом. Лаваш акуратно згорнути у вигляді рулета. Відправити його в холодильник на 15-20 хвилин.

Після цього готову страву можна нарізати і подавати до столу, виклавши шматочки на широку тарілку. Рулет з огірком

Восени, коли наступає сезон овочів, рулет з лаваша з горбушею консервованої можна доповнити свіжими огірочками і різною зеленню з городу. Цей варіант підійде для дачників і тих, у кого є свій присадибна ділянка. Для роботи знадобиться: 1 лист лаваша; 2 відварних яйця; 1 огірок; 1 банку риби; сіль; 7 листочків салату Айсберг; 4 столових ложки майонезу; трохи меленого перцю; кілька пір\'я зеленої цибулі; пучок кропу.

Робити рулет потрібно поетапно: Першим ділом треба зайнятися начинкою. Для цього рибу слід дістати з банки, перекласти в миску і розім\'яти її виделкою. Додати подрібнені на крупній тертці варені яйця. Порубати всю наявну зелень і теж відправити її в миску. Заправити все це майонезом, поперчити, посолити і перемішати. Маса повинна вийти не дуже рідкою. Огірки вимити й нарізати вздовж тоненькими смужками. Для цього можна скористатися овочечисткою. На середині листа лаваша розподілити салатні листя. Зверху на них викласти огірки. Прикрити все приготовленою сумішшю з риби з майонезом. Згорнути конструкцію в щільний рулет.

Тепер його залишиться тільки розрізати на шматочки потрібного розміру і їсти з задоволенням. Рулет з рибою і корейською морквою

Якщо хочеться зробити щось незвичайне, то можна використовувати рецепт рулету з лаваша з консервованої горбушею, різною зеленню і морквою по-корейськи. Така закуска виходить досить оригінальною і дуже смачною. Вона буде відмінно виглядати навіть на святковому столі. Спочатку треба підібрати всі необхідні продукти: 2 листи лаваша; сіль; пучок зеленої цибулі; 100 г пекінської капусти; чорний перець; 1 банку горбуші; 150 грам корейської морквини; майонез.

На приготування цієї страви йде не більше півгодини: Спочатку один лаваш потрібно промазати майонезом. Соусу повинно бути не дуже багато. В іншому випадку лист порветься. Зверху на ньому розподілити нарізану тонкою соломкою капусту і готову моркву. Накрити продукти другим листом. Також змастити його майонезом. Покласти на нього розім\'яту виделкою рибу і присипати дрібно нарізаною цибулею. Акуратно, не порушуючи шари, загорнути лаваш з начинкою рулетом. Покласти його в холодильник на 25-30 хвилин.

Почекавши певний час, дістати рулет і розділити його гострим ножем на порційні шматки. Рулет з консервованою рибою і томатами

При бажанні кожна господиня може проявити власну фантазію. Адже для приготування такої страви практично немає ніяких обмежень. Наприклад, можна зробити рулет з лаваша з консервованою рибою горбушею і свіжими помідорами. Для цього потрібно: 1 банку рибної консерви; 1 стиглий помідор; по 1 чайній ложці столової гірчиці і лимонного соку; 1 лаваш; 35 грам оливкової олії; ? Банки консервованої кукурудзи.

Процес приготування дуже схожий на попередні варіанти: Помідор вимити, обсушити і порізати на маленькі шматочки. Зробити начинку з гірчиці, соку лимона і масла. Гарненько їх перемішати. Лаваш розстелити на столі. Промазати його олійною начинкою. Зверху викласти томати. Посипати їх кукурудзою. Скрутити всі рулетом і відправити в холодильник. Лаваш повинен добре просочитися, а продукти – обмінятися ароматами.

Через 30 хвилин його можна діставати і подавати до столу, попередньо нарізавши на тонкі шматочки. Рулет з рибою і маринованим огірком

Для кожного приводу є свої рецепти. Рулет з лаваша з консервованою рибою і маринованим огірочком обов\'язково сподобається любителям міцних спиртних напоїв. Це соковите, ніжне і надзвичайно смачна страва дуже швидко готується і буде прекрасною закускою. Для його приготування потрібно мати: 2 лаваша; пучок кропу; 3 відварних яйця; 1 банку рибної консерви; 1 плавлений сирок; майонез; 1 маринований огірок.

Спосіб приготування рулету: Рибу дістати з банки, перекласти її в тарілку і гарненько розім\'яти виделкою. Сирок і яйця потерти на крупній тертці. Огірок нарізати смужками. Кріп покришити максимально дрібно. Тепер можна приступати до основної стадії. Один лист лаваша рясно намазати майонезом. Посипати його зверху яйцями, кропом і покрити огірками. Накрити другим листом і трохи притиснути, щоб продукти утрамбовывались. Другу заготівлю також змастити майонезом і посипати кропом. Розподілити на ній залишилися огірки, сирок, частина яєць. Останнім шаром повинна бути риба. Згорнути лаваш рулетом і покласти його ненадовго 30 хвилин у холодильник.

Щоб зробити таку закуску більш пікантною, можна додати різні спеції, цибулю або часник. Рулет з в\'яленими помідорами і м\'яким сиром

У кожного любителя кулінарних експериментів є свої кращі рецепти. Рулет з лаваша з горбушею, приміром, не обов\'язково робити з майонезом. Для промазування тестових заготовок можна використовувати ароматний вершковий сир. Ця кремоподібна маса перетворить складну начинку в єдине ціле і не дозволить їй розсипатися при нарізуванні вироби. Для роботи необхідні такі інгредієнти: 1 банка горбуші в маслі; 2 аркуша тонкого лаваша; 4 гілочки кропу; 200 грам м\'якого сиру («крем-чизай»); 2 солоних огірка; перець; 80-100 грам в\'ялених томатів; сіль.

Методика приготування страви залишається тією ж: Сир перекласти в глибоку миску. Кріп і огірок довільно подрібнити. Додати до сиру разом з сіллю і перцем, а потім перетворити за допомогою міксера в пюре. Приготованою сумішшю промазати обидва листи лаваша. Зверху покласти шматочки риби і порізані соломкою в\'ялені помідори. Щільно згорнути лаваш з начинкою в рулон і покласти його в холодильник.

Через пару годин страву можна буде їсти. Правда, перед цим його бажано порізати на невеликі порційні шматочки.



Категория: Еда