Найсмачніший торт з крему для дівчинки


Опубликованно 26.01.2018 02:39

Найсмачніший торт з крему для дівчинки

Кожен батько хоче зробити день народження своєї дитини яскравим і незабутнім. Це може бути банкет або сімейна вечірка. У будь-якому випадку все повинно підкреслювати важливість заходу. Серед різних святкових страв особливу увагу займає торт, який можна красиво оформити. Сьогодні ми з\'ясуємо, як зробити торт з крему для дівчинки так, щоб він був красивим і приніс радість дитині.

Корисні поради та рекомендації

Звичайно, все залежить від переваги винуватця торжества. Стосується це як смаку, так і прикраси головного десерту. Кожна мама знає, що любить її дитина, тому не повинно виникати жодних проблем з вибором компонентів для випічки. Головне тут - відмовитися від тих продуктів, які можуть негативно вплинути на здоров\'я. Наприклад, синтетичні барвники необхідно замінити натуральними, які є безпечними для маленького організму.

Готувати торт з крему для дівчинки рекомендується напередодні свята, щоб він залишався свіжим. Повітряний крем в даний час нічим не поступається мастиці для прикрас десертів: виріб з ним виглядає більш ніжно і красиво. До того ж воно довго тримає форму. А якщо у мами розвинена фантазія, вона зможе створити справжній шедевр для своєї іменинниці.Святковий торт "Молочна дівчинка": рецепт з кремом пломбирным

Ця випічка прийшла до нас з Німеччини. Вона готується за допомогою згущеного молока, тому коржі виходять особливо ніжними.

Інгредієнти для коржів:1 банку згущеного молока;3 яйця;170 грамів борошна;1 столова ложка розпушувача.

Інгредієнти для крему:300 г молока;4 жовтка;180 г цукрового піску;15 г желатину;500 г вершків;160 г цукрової пудри;будь-які фрукти для начинки.

Приготування коржів

Дуже просто готується торт "Молочна дівчинка" з пломбирным кремом. Звичайно, доведеться повозитися з випічкою коржів. Спочатку яйця збивають виделкою кілька хвилин, додають згущене молоко і перемішують до однорідного стану. В окремому посуді з\'єднують борошно і розпушувач. У цю суміш додають рідкі компоненти і добре все перемішують.

Далі з тіста розкачують тонкий пласт і вирізати коло за допомогою трафарету діаметром шістнадцять сантиметрів. У результаті повинно вийти сім коржів. На деко вистилають пергаментний папір і випікають по одному коржу близько семи хвилин кожен. Готові вироби повинні охолонути.Створення крему

Тим часом починають готувати крем. Для цього жовтки збивають з цукровим піском. Молоко кип\'ятять, потім додають яєчну масу, помішуючи. Суміш кип\'ятять, а потім в неї вводять попередньо замочений желатин. Потім все перемішують і охолоджують. Сметану збивають з цукровою пудрою і по одній ложці вводять в основу для крему. Потім масу збивають.Формування торта

Торти з крему для дівчаток на фото виглядають чудово. Їх збирати дуже легко. Фрукти тонко нарізають. Красиве блюдо змащують кремом і приклеюють на нього корж. Далі його змащують кремом і зверху тонким шаром викладають фрукти. Так продовжують до тих пір, поки не закінчаться всі коржі. Останній з них не покривають кремом: на нього ставлять вантаж і відправляють виріб в холодне місце на кілька годин. Потім торт змащують кремом з вершків і посипають тертим шоколадом. Такий десерт сподобається кожній дитині.

Торт "Крем-брюле" для доньки

Інгредієнти для коржів:250 г сиру;360 г маргарину;3 склянки борошна;3 чайні ложки розпушувача;ваніль.

Інгредієнти для крему:4 жовтка;200 г цукрового піску;3 склянки молока;100 г борошна;1 пачка масла вершкового;ваніль.Готуємо коржі

Цей торт з крему для дівчинки буде дуже ніжним і смачним. До його складу також входять коржі. Щоб їх приготувати, необхідно ретельно м\'який маргарин розтерти з сиром і ваніліном. Потім додають борошно, попередньо змішавши її з розпушувачем. На пергаменті розкачують тісто, з якого за допомогою трафарету вирізують коло.

Таким чином, з усього тесту повинно вийти вісім коржів. З обрізків також можна скачати невеликий коржик, який стане в нагоді для посипання. Їх випікають у духовці до готовності. На кожен йде приблизно десять хвилин. Коржик з обрізків печуть до рум\'яності, його потім подрібнюють в крихту.

Як зробити крем?

Жовтки добре збивають з цукровим піском, додають борошно, ваніль і один стакан молока і знову збивають. Інше молоко кип\'ятять і вливають в яєчну суміш невеликими порціями, постійно помішуючи. Масу ставлять на плиту і варять, поки вона не загусне, перемішуючи її при цьому.

Основу для крему накривають харчовою плівкою і відставляють остигати. Після масло збивають до збільшення в об\'ємі. Далі додають невеликими порціями основу, продовжуючи збивати. Таким чином, повинен вийти густий і пишний крем.Збираємо торт з крему для дівчинки

На блюдо кладуть корж і добре його промащують кремом, потім знову ставлять корж і продовжують процедуру, поки вони не закінчаться. З усіх боків торт також обмазують кремом і посипають попередньо приготовленої крихтою. Виріб ставлять на деякий час в холодильник, бажано на одну добу.



Категория: Еда