Домашня піца на сковороді за 15 хвилин


Опубликованно 14.12.2017 13:27

Домашня піца на сковороді за 15 хвилин

Піца дуже смачна італійська випічка, відома далеко за межами своєї історичної батьківщини. Її можна використовувати в якості самостійної закуски або подавати як основну страву. Готується вона досить швидко з того, що є в холодильнику. У сьогоднішній статті ви знайдете кілька цікавих рецептів піци на сковороді за 15 хвилин.Варіант на сметані

Ця смачна і ніжна випічка готується настільки швидко, що її можна зробити навіть після напруженого трудового дня. Для цього вам буде потрібно:За 3 великі ложки сметани і майонезу.Велике яйце.7 великих ложок борошна.150 грам ковбаси.Пара стиглих помідорів.200 грам сиру.Пара великих ложок кетчупу.Біла цибулина.Пучок зелені і оливкове масло.

Спочатку потрібно зайнятися тістом, з якого буде випікатися піца за 15 хвилин на сковороді. Для його створення в глибокій мисочці з\'єднують яйце, майонез і сметану. Отриману масу змішують з борошном і виливають на промаслений сковорідку. Зверху рівномірно розподіляють кетчуп і півкільця білого лука. Все це покривають шаром нарізаної ковбаси і кружальцями помідорів. Вийшло виріб посипають тертим сиром, накривають кришкою і відправляють на плиту. Готується піца за 15 хвилин на сковороді на самому повільному вогні. Як тільки краї тіста трохи підрум\'яняться, посуд знімають з конфорки, а її вміст перекладають на плоску красиву тарілку.Варіант на молоці

Цей рецепт має на увазі повну відсутність сиру. Тому його оцінять ті, у кого є алергія на цей кисломолочний продукт. Щоб приготувати таку піцу на сковороді за 15 хвилин, вам потрібно: 400 грам хлібопекарського борошна.Велике яйце.70 мл знежиреного пастеризованого молока.Велика ложка оливкової олії.М\'ясистий болгарський перець.Стиглий великий помідор.Будь варене м\'ясо.Сіль.

У глибокій ємності з\'єднують яйце, оливкове масло і молоко. Все це підсолюють, злегка збовтують віночком, а потім змішують з борошном. Готове тісто розподіляють по днищу промасленим сковорідки. Зверху викладають шматочки вареного м\'яса, часточки помідора і кільця болгарського перцю. Готують піцу за 15 хвилин на сковороді, щільно закритою кришкою, на самому маленькому вогні. Потім її обережно перекладають на красиве блюдо і подають на стіл.Варіант на кефірі

Ця смачна міні-піца відрізняється приємним грибним ароматом. Вона готується порівняно швидко і просто. Тому з цим завданням впорається навіть підліток. Щоб зробити подібне частування, вам потрібно:250 мл кефіру.200 грам хлібопекарського борошна.Велике яйце.По чайній ложці негашеного соди і цукру.Шинка.Свіжі шампіньйони.Паприка.Твердий сир.Сіль.

У глибокій мисці з\'єднують кефір і харчову соду. Через п\'ять хвилин туди ж додають цукор, сіль і борошно. Всі інтенсивно перемішують і виливають у промаслений сковорідку. Зверху викладають тонкі пластинки печериць і шматочки шинки. Все це посипають меленою паприкою і потертим сиром. Готується домашня піца за 15 хвилин на сковороді, щільно закритою кришкою. Смажать виріб на самому повільному вогні до підрум\'янення країв тіста і розплавлення сиру.



Категория: Еда