Молочні відбивні зі свинини

3689Якщо ви задалися питанням, як приготувати відбивні зі свинини на сковороді (не в духовці, в сенсі :)), то не проходьте повз цього рецепта. Навіть якщо поєднання свинина + молоко вас чомусь не надихає. Чи вірите, саме таким чином виходять дуже смачні відбивні, притому що рецепт найпростіший.

Молоко надає ніжність і якийсь пікантний присмак. Приготувати так м’ясо на новорічний стіл, просто на свято, або якщо чекаєте гостей — саме те …

Молочні відбивні рецепт.

Свинина (бажано шия, вона ж корейка) — приблизно 500 г
молоко — 1 склянка
сіль — 0,5 ч. ложки
цукор — 1 ч. ложка
чорний перець або суміш перців — 0,5 ч. ложки (або за смаком)
яйце — 1 шт
борошно для панірування (або сухарі, або борошно + манка, або борошно + сухарі)
олія для смаження

Як приготувати відбивні.

Нарізати м’ясо поперек волокон на скибочки товщиною приблизно 1 см, розміром приблизно в половину долоні. Відбити молотком, щоб він став тоншим приблизно вдвічі.
Змішати на тарілці цукор, сіль і перець. Вмочити в цю суміш кожен відбитий скибочку з двох сторін.
Скласти м’ясо в глибоку миску і залити молоком. Молоко повинно лише злегка покривати м’ясо. Прибрати миску з м’ясом у молоці в холодильник мінімум на годину, можна на два, протягом цього часу кілька разів перемішати.
Для панірування яйце збити в мисочці, і нічого в нього не додавати! Ні води, ні солі, ні перцю! Інакше паніровка не триматиметься на м’ясі, а стане з нього злазити в процесі смаження — впевнена, багато хто знає, що це таке :).
Борошно для панірування насипати на тарілку. Чи ви не борошно, а сухарі, або суміш — на ваш смак. Якщо хочете поджаристую, хрустку скоринку, беріть сухарі.
Кожен шматочок м’яса обтрусити від молока, занурити в яйце, потім в борошно, і — на сковорідку в гаряче масло. Обсмажити до рум’янцю з двох сторін на невеликому вогні.

Но можно не только самому готовить, а вкусное и оригинальное заказать. Я вот знаю где заказать суши в Туле можно быстро и без проблем. При этом доставка быстрая, а вкусно то как.

Похожие рецепты :

  • Мало хто на цій землі не любить соковиті, смачні відбивні. Особливо вони чудові зі свинини. Неймовірно швидке і універсальне м'ясне блюдо ...

  • Аніс Аніс - відомий із старовини афродизіак і чудова пряність. Чоловікам для посиленн ...

  • Курячі крильця - справжній делікатес, якщо їх приготувати з розумом. А обсмажені в сухарях, ніжні, хрумкі - просто смакота! Одна проблема - що ...

  • Продукти для приготування салату Клумба: 1 куряче яйце. 1ст. ложка цукру (пісок). 1/3 ч.л. харчової соди. сіль. 100 мл. кефіру. пшен ...

  • Я обожнюю котлети по-київськи; на мій погляд, це одне з найбільших досягнень в кулінарії. Сьогодні хочу познайомити вас з ще одним варіантом ко ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Июль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Новые рецепты

Как купить посуду в интернете

Как купить посуду в интернете

Если вы давно мечтали приобрести сильную, но при этом недорогую посуду, то вам следует обратить свое[...]
Как купить посуду в интернете

Как купить посуду в интернете

Если вы давно мечтали приобрести сильную, но при этом недорогую посуду, то вам следует обратить свое[...]
Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]