Салат з корейською морквою і печінкою

Продукти для приготування салату з корейською морквою і печінкою:

  • 500-г яловичої печінки.
  • 300-р Корейської морквини.
  • 150-г ріпчастої цибулі.
  • Рослинна олія.
  • Сіль.
  • Майонез.

Приготування   салату з корейською морквою і печінкою

  • Півкільцями нарізаємо цибулю.

  • Очищаємо від плівки сиру печінка.
  • Дрібно нарізаємо.

  • Соломкою нарізаємо морква.

  • Цибулю обсмажуємо на рослинному маслі.

  • Додаємо до нього  печінка.
  • Солимо (за смаком).
  • Обсмажуємо до готовності (5-7 хвилин).
  • Даємо час охолонути.

  • Змішуємо разом  печінка і морква.

  • Заправляємо салат  майонезом.

Смачного!

Якщо вам потрібно що то купити то перед важливою покупкою посмотріет каталог інтернет магазинів за адресою http://internet-magaziny.com/category/aksessuary

Похожие рецепты :

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]