Продукти для приготування салату "Черепаха":

Продукти для приготування салату "Черепаха":

  • яйця зварені круто — 4 шт
  • шинка — 200 г
  • цибуля ріпчаста — 2 шт середнього розміру
  • сир твердий — 100 г
  • яблука (бажано кислих сортів) — 2 шт середнього розміру
  • 4 скибочки батона (для приготування крутонов)
  • волоські горіхи — 0,5 склянки
  • майонез 67% жирності — 400 г

Порядок приготування салату "Черепаха":

  • Інгредієнти викладаємо на тарілку шарами в такій послідовності:
  • 1-й шар — білки яєць, порізані кубиками
  • 2-й шар — шинка, порізана невеликими шматочками
  • 3-й шар — цибуля порізану півкільцями, попередньо замаринований
  • змащуємо майонезом
  • 4-й шар — твердий сир, натертий на крупній тертці
  • 5-й шар — яблука, попередньо очищені від шкірки і натерті на крупній тертці
  • змащуємо майонезом
  • 6-й шар — кубики батону, обсмажені на олії до золотистого кольору
  • змащуємо майонез
  • 7-й шар — дрібно подробленние волоські горіхи.

Готовий салат прикрасити зеленню і жовтками яєць, які викласти поруч у вигляді черепахових яєць

Смачного! Також цей салат нагоді при приготуванні гороховий суп рецепт фото, буде дуже смачно!

Похожие рецепты :

  • Продукти для приготування "Французького салату": 2-а Яблука (кисло солодких). 4-е Курячих яйця. 2-е Моркви. 1-н Ріпчасту цибулю ...

  • Продукти для приготування салату «Берта»: шпроти в олії - 2 банки яйця, зварені круто - 6 шт. цибуля ріпчаста - 2 шт. сир твердий - 300 г ...

  • Продукти для приготування салату "Новорічний": 300-р Індички або курки (філе). 5-ь курячих яєць. 150-г чорносливу. 100-г волось ...

  • Продукти для приготування салату «Легкий»: оливки - 100 гр. твердий сир - 150 гр. помідор - 2 шт. великого розміру перепелині яйця - 5 ш ...

  • Продукти для приготування салату «Їжачок»: шпроти в олії - 1 банка цибуля ріпчаста - 1 шт. морква - 1 шт. яйця варені - 3 шт. картопля - ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]