Салат з оселедцем

 Продукти для приготування салату з оселедцем: 

  • 2-е головки ріпчастої цибулі (100г).
  • 2-а яблука (160 г).
  • 200 г сметани.
  • 150 мл натурального йогурту.
  • 15 мл лимонного соку.
  •  25 г цукру.
  • Третій маринованих огірка.
  •  250 г солоного оселедця.

Приготування салату з оселедцем: 

  • Нарізаємо цибулю кільцями і замочуємо в прохолодній воді на 12-15 хвилин.
  • Потім ріжемо яблука.
  • Тепер треба злити воду в якій знаходився цибулю і змішати зі сметаною, йогуртом (одна баночка), лимонним соком (1 ст. Ложка) і цукром.
  • У получіную і добре розмешаную суміш додаємо яблука і мариновані огірки.
  • Посолити і поперчити за смаком.
  • Далі нарізаємо Селед маленькими кубиками і кладемо в тарілку. Частина йогуртовій суміші викладаємо на верх. І так кілька разів що б вийшло кілька шарів. І ставимо в холодильнику на 5:00.

Вийшов дуже смачний і корисний салат.

До речі норкові шуби купувати дешевше зараз. Зараз діють величезні знижки і розпродажі. Поспішайте заощадити.

Смачного!

Похожие рецепты :

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Апрель 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]