Салат «Святковий з індички«

Продукти для приготування салату "Святковий з індички ":

  • 300-р Індички.
  • 150-р Солодкого (болгарського) перцю.
  • 150-р Яблук.
  • 150-р Салата.
  • 90-г чорносливу.
  • 30-г волоських горіхів.
  • 150-р Майонезу.
  • Червоний мелений перець (за смаком).

Приготування салату "Святковий з індички ":

  • Солимо і посипаємо червоним перцем (на свій смак) філе індички.
  • Далі обсмажуємо індичку до стану готовності й нарізаємо соломкою.
  • Очищаємо яблука від шкірки і насіння.
  • Нарізаємо невеликими скибочками.
  • Дрібно посікти чорнослив і волоський горіх.
  • Соломкою нарізаємо солодкий перець.
  • Перемішуємо всі разом.
  • Заправляємо майонезом.

Смачного!

Похожие рецепты :

  • Продукти для приготування салату "Новорічний": 300-р Індички або курки (філе). 5-ь курячих яєць. 150-г чорносливу. 100-г волось ...

  • Продукти для приготування салату "Арарат": 300-г вареної баранини. 100-р Редьки. 2-а ріпчастої цибулі. 4 ст. л. Рослинної олі ...

  • Продукти для приготування  салату "Грибний по-єреванський": 200-г печериць. 30-г шпику. 250-р Солодкого болгарського перцю. 100 ...

  • Продукти для приготування  салату "Арарат": 300-г вареної баранини (без кісток). 100-р Редьки. 2-а ріпчастої цибулі. 4 ст. л. ...

  • Продукти для приготування  салату "смакоту": 80-г Мелах оселедця (філе). 150-г відварених м'якоті свинини. Третій Картоплі. ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]