Салат «Різдвяний віночок»

Продукти для приготування салату "Різдвяний віночок":

  • 200-г відвареного курячого м'яса.
  • 4-е Курячих яйця.
  • 0,5 ст.Черносліва.
  • 100-р Шинки.
  • Третій мариновані огірки.
  • 1-н Ріпчасту цибулю.
  • 70-г твердого сиру.
  • 400-р Білій (консервованої) квасолі.
  • 250-р Майонезу.
  • 100-р Сметани.
  • 1-н Зубчик часнику.
  • 1-н Солодкий (болгарський) перець.
  • 1-а Морква (відварна).
  • Мелений перець (за смаком).
  • Кріп (за смаком).

Приготування салату "Різдвяний віночок":

  • Для приготування соусу:
  • Зливаємо рідину з консервованої квасолі.
  • Трохи тиснемо її виделкою (до стану пюре).
  • Додаємо майонез, сметану, часник через прес і перець. Всі соус готовий.
  • Викладаємо на блюдо філе курки (попередньо розібравши його на волокна) у вигляді вінка і свічок.
  • Змащуємо соусом. І посипаємо (половинкою) дрібно нарізаної цибулі і половинкою дрібно натертого сиру.
  • Потім наступним шаром викладаємо огірки (порізані кубиками).
  • Змащуємо все соусом і посипаємо рештою цибулею і сиром.
  • Наступним шаром викладаємо яйця, натерті на крупній тертці (два жовтки залишаємо для прикраси) і чорнослив, який попередньо моєму, заливаємо окропом на 5хв і дрібно нарізаємо.
  • Змащуємо соусом.
  • Останнім шаром буде дрібно нарізана шинка.
  • Змащуємо соусом.
  • Прикрашаємо гілочками кропу (імітуємо ялинові гілки).
  • Свічки посипаємо жовтком, натертим на дрібній тертці.
  • Робимо квіточки з болгарського перцю, а зірочки — з вареної моркви.
  • Даємо настоятися (близько 2:00).
  • Подаємо на стіл.

Смачного!

Похожие рецепты :

  • Продукти для приготування салату "Новорічний": 300-р Індички або курки (філе). 5-ь курячих яєць. 150-г чорносливу. 100-г волось ...

  • Продукти для приготування салату Свічки: картопля - 3 шт. морква - 2 шт. брокколі - 500 гр. яйця - 2 шт. шинка варена. мариновані огірк ...

  • Продукти для приготування салату «Левеня» :  2-а Картoфеля. 200 г М'яса (курка або свинина) Третій Курячих яйця. 150 г твердого сиру. ...

  • Продукти для приготування салату "Різдвяний сюрприз": 2-а Зелених лука. 0,5 ст. Журавлина. 0,5 ч.л. Шавлії (сухого, здрібненог ...

  • Продукти для приготування салату «Бичок» :    200-р Філе курки. 300-р Картоплі 4-е Курячих яйця. 1-а Банку зеленого горошку (340 г). Май ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]