Салат Замет.

Продукти для приготування салату Замети:

  • яйця — 8 штук.
  • часник — 4 зубчики.
  • куряча грудинка.
  • консервовані гриби — 400 гр.
  • сир — 100 гр.
  • зелена цибуля.
  • майонез.

Приготування салату Замет:

  • грудинку можна взяти копчену або варену.
  • для початку грудинку ріжемо на невеликі шматочки і викладаємо на салатницю.
  • нарізаємо дрібно цибулю і посипаємо зверху.
  • промажте ретельно майонезом цей шар.
  • гриби порізати, посолити і викласти зверху.
  • знову майонез.
  • відварені яйця перерізати і витягнути жовтки. Їх ми розминаємо з часником і заливаємо майонезом.
  • жовтки викласти на салат, зверху білки від яєць, сир і майонез.

Салат готовий!

Похожие рецепты :

  • Продукти для приготування салату з індичкою: смажена птиця - 250 гр. твердий сир - 100 гр. яйця - 3 шт. свіжі гриби - 250 гр. свіжий огі ...

  • Продукти для приготування салату Принц: відварне м'ясо - 500 гр. 1 пачка сухариків зі смаком Холодець з хріном. солоні огірки - 6 шт. ...

  • Продукти для приготування салату Ромашка: листя салату. варений рис. горбуша (консерви). цибулю. морква. свіжий огірок. яйця. майонез ...

  • Продукти для приготування салату Курка під снігом: яйця - 4 шт. картопля - 3 шт. буряк - 2 шт. ріпчасту цибулю. куряча грудинка. майон ...

  • Продукти для приготування салату Грибна галявина: 250 гр. маринованих грибів. 100 гр. твердого сиру. 3 відварені картоплини (невеликі). ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]