Соломкою нарізаємо баранину і редьку.

Продукти для приготування салату "Арарат":

  • 300-г вареної баранини.
  • 100-р Редьки.
  • 2-а ріпчастої цибулі.
  • 4 ст. л. Рослинної олії.
  • 150-р Майонезу.
  • Листя зеленого салату.
  • Перець (за смаком).
  • Сіль (за смаком).
  • Зелень (за смаком).

Є ще відмінний салат "Сомбреро", подивіться його.

Приготування салату "Арарат":

  • Соломкою нарізаємо баранину і редьку.
  • Кільцями нарізаємо цибулю.
  • Обсмажуємо цибулю на олії до золотистого кольору, охолоджуємо.
  • З'єднуємо разом всі інгредієнти.
  • Солити, перчимо на свій смак.
  • Заправляємо майонезом.
  • Перемішуємо.
  • Подаємо на блюді, застелене листям салату.
  • Оформляємо зеленню.

Смачного!

Похожие рецепты :

  • Продукти для приготування  салату "Арарат": 300-г вареної баранини (без кісток). 100-р Редьки. 2-а ріпчастої цибулі. 4 ст. л. ...

  • Продукти для приготування салату "Редис з бринзою": 150-р редис. 250-р Помідоров. 100-г ріпчастої цибулі. 200-р Бринзи. Салат. ...

  • Продукти для приготування  салату "Осетинський": 400-г копченої скумбрії (філе). 2-а ріпчастої цибулі. 3 ст. л Олії. 5 ст.л 3% ...

  • Продукти для приготування салату "Баклажан на рожні ": 8-м баклажанів. 1-н Пучок зеленої цибулі. 0.5 ст. Рослинної олії. Петру ...

  • Продукти для приготування салату "Горбуша під майонезом ": 250-г консервованих горбуші. 100-г плавленого сиру. 100-г ріпчастої ц ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]