Салат «Арарат»

Продукти для приготування  салату "Арарат":

  • 300-г вареної баранини (без кісток).
  • 100-р Редьки.
  • 2-а ріпчастої цибулі.
  • 4 ст. л. Рослинної олії.
  • 150-р Майонезу.
  • Листя зеленого салату.
  • Зелень петрушки або кінзи.
  • Сіль (за смаком).
  • Білий перець (за смаком).

Приготування салату "Арарат":

  • Відварюємо баранину.
  • Нарізаємо її соломкою.
  • Так само соломкою нарізаємо і редьку.
  • Кільцями ріжемо цибулю.
  • Обсмажуємо цибулю на олії до золотистого кольору.
  • Охолоджуємо.
  • З'єднуємо разом з підготовленими інгредієнтами
  • Солимо, перчимо на свій смак.
  • Заправляємо майонезом.
  • Перемішуємо.
  • Викладаємо на тарілку листя салату потім все інше.
  • Оформляємо зеленню.

Смачного!

Похожие рецепты :

  • Продукти для приготування салату "Арарат": 300-г вареної баранини. 100-р Редьки. 2-а ріпчастої цибулі. 4 ст. л. Рослинної олі ...

  • Продукти для приготування  салату "Осетинський": 400-г копченої скумбрії (філе). 2-а ріпчастої цибулі. 3 ст. л Олії. 5 ст.л 3% ...

  • Продукти для приготування  салату "Арагонський": 150-р Шинки. 4-е Курячих яйця. 4-е Помідора. 2-а Солодких болгарських перцю. ...

  • Продукти для приготування салату "Редис з бринзою": 150-р редис. 250-р Помідоров. 100-г ріпчастої цибулі. 200-р Бринзи. Салат. ...

  • Продукти для приготування  салату "Грибний по-єреванський": 200-г печериць. 30-г шпику. 250-р Солодкого болгарського перцю. 100 ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]