Салат «Креветки і квасоля»

Продукти для приготування  салату "Креветки і квасоля":

  • 300-г очищених креветок.
  • 100-р Бекона.
  • 300-г консервованої білої квасолі.
  • 1-о Авокадо.
  • 250-р Салата листового.
  • 1/2 ч.л Сухого майорану.
  • 3 ст.л оливкової олії.
  • 1 ст.л Білого винного оцту.
  • 1 ч.л зернистої гірчиці.
  • Зелень петрушки.
  • Сіль (за смаком).
  • Перець (за смаком).

Приготування салату "Креветки і квасоля":

  • Дрібно нарізаємо бекон.
  • Обсмажуємо його на сковорідці.
  • Креветки відварюємо в підсоленій воді.
  • Очищаємо від шкірки авокадо, видаляємо кісточку.
  • Нарізаємо його невеликими кубиками.
  • Змішуємо разом майоран, масло, оцет і гірчицю.
  • Солимо і перчимо на свій смак.
  • Викладаємо в салатницю бекон, креветки, листя салату, квасоля і авокадо.
  • Поливаємо все приготовленої заправкою.
  • Прикрашаємо листочками петрушки.

Смачного!

Тепер замовлення піци на будинок в Тулі став набагато простіше. Досить вибрати яку піцу ви хочете і зробити один дзвінок.

Похожие рецепты :

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Май 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]