Як приготувати рибні котлети

Приступаючи до приготування котлет з рибного фаршу, дуже багато хто замислюється, як приготувати рибні котлети, щоб вони вийшли соковитими і м'якими. Є всього кілька рекомендацій до приготування цієї страви, дотримуючись яких, котлети вийдуть дуже смачними.

Як приготувати рибні котлети

— для цієї страви можна використовувати очищене філе будь-якого виду риби;

— на гарнір до них можна подавати самі різні овочі;

— рибні котлети можна готувати на сковороді, на пару або запікати в духовці;

— щоб зберегти унікальний смак риби, потрібно пропускати її на м'ясорубці через велику решеточку;

— часто фарш з рибного м'яса виходить більш рідкий. Щоб видалити зайву в ньому вологу, його краще всього віджати трохи. Для цього слід разом з філе в м'ясорубку відправити прокручуватися і хліб грубого помелу, попередньо вимочений в молоці.

Так рибні котлети вийдуть смачнішими.

— щоб фарш для котлет став більш соковитим і ніжним, до нього потрібно домісити трохи курячого або навіть свинячого фаршу. Також деякі господині вважають за краще додавати у фарш сало. Але цієї рекомендації варто уникати, якщо ви використовуєте рибні страви на гіполіпідемічної дієті.

Як приготувати рибні котлети

— деякі вважають за краще розміщувати в середину котлети трохи вершкового масла;

— також соковитості фаршу додати цибулю. Чим сухіше фарш, тим більше цибулі потрібно в нього додати;

— формувати окрему форму котлет потрібно обов'язково вологими руками, а потім вмочити в паніровці і залишити їх на декілька хвилин. Перед тим, як відправляти їх на сковороду, ще раз вмочити паніровкою;

— борошно краще замінити манною крупою. Втрутитися її до фаршу, залиште його на півгодини. Крупу також можна використовувати в цілях панірування котлет.

Похожие рецепты :

  • Готувати з фаршу завжди приємно, так як політ фантазії в цьому випадку не знає кордонів. Можна приготувати запіканку з фаршем, макарони по-флот ...

  • Всезнаюча Вікіпедія запевняє, що справжня котлета - це м'ясо з реберної кісткою, а те, що ми звикли іменувати котлетою, є різновидом тефтел ...

  • Пропоную вам дуже цікавий рецепт котлет з змішаного ліверу - з сердечок індички (або курки) і яловичої печінки. В іншому вони готуються точно т ...

  • Продовжуємо готувати з філе рибки! Нам знадобиться філе без шкіри і кісток, як і в цьому випадку. Візьмемо 700 г такого філе, 200 г пшеничного ...

  • Я обожнюю котлети по-київськи; на мій погляд, це одне з найбільших досягнень в кулінарії. Сьогодні хочу познайомити вас з ще одним варіантом ко ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Март 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]