Корисне оливкове масло

Корисне оливкове масло містить 80% мононенасичених жирів, які необхідні для серця і судин. Жодне інше масло не може зрівнятися по корисності з оливковою саме з цієї причини. До того ж у складі цього цілющого еліксиру містяться поліфеноли та антиоксиданти.

Завдяки наявності таких корисних для здоров'я речовин, оливкова олія здатна знижувати «поганий» холестерин і підвищувати «хороший». А це в свою чергу попереджає серцеві захворювання і знижує ризик інсультів.

Оливкова олія допомагає покращувати обмін речовин і сприяє швидкому спалюванню калорій. Тому всім, хто стежить за своєю вагою, рекомендується перейти саме на оливкову олію.

Корисне оливкове маслоСеред плюсів використання цього масла в денному раціоні варто виділити поліпшення роботи мозку, зміцнення кісткових тканин, зниження ризику ракових захворювань.

Перераховані достоїнства оливкової олії безперечні, але це не означає, що тепер його потрібно їсти ложками. Замініть будь жир на корисне оливкове масло, використовуючи його в салатах або для піджарки яєць.

Якщо ви ніколи не купували масло, то вибирайте по можливості саме олія першого віджиму. У ньому збережені всі такі потрібні поліфеноли та антиоксиданти.

За підтримки: Панорамні окуляри захисні РОСОМЗ відрізняються практичністю і зручністю під час носіння. Їх можна використовувати під час роботи з металами, золою, вугіллям, будівельними розчинами.

Похожие рецепты :

  • Всі, хто прагне до стрункості, допускають одну помилку, повністю виключаючи споживання жирів. А потрібно їсти корисні і правильні жири, без яких ...

  • У цій статті ви дізнаєтеся про деякі дрібниці, які стосуються змін структури масла при використанні його в приготуванні їжі. При нагріванні жиру ...

  • Корінь імбиру має такі корисні властивості, які складно поєднати в одному продукті. Саме тому імбир і його корінь настільки цінні в харчуванні. ...

  • Ми так звикли до неминучого присутності майонезу на нашому столі, що навіть не замислюємося, а що ж ми їмо. Насправді шкоду майонезу може бути на ...

  • Існує 3 види жирів: насичені, мононенасичені і поліненасичені. Насичені жири відносяться до тварини походженням: вершкове масло, маргарин, сало. ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]