Багато хто побоюється саме зимового періоду, коли запаси овочів і фруктів сильно скорочені.


Вегетаріанської стіл особливо привабливий влітку і восени, коли готувати навіть толком не потрібно, щоб смачно і ситно поїсти. Багато хто побоюється саме зимового періоду, коли запаси овочів і фруктів сильно скорочені. Але цього не варто боятися, так як продуктів для вегетаріанського столу навіть взимку предостатньо для смачних трапез.

Просто ми не звикли вживати це в звичайному денному раціоні вегетаріанського харчування.

Картопля. Намагайтеся його якомога менше варити або смажити. Будь-яка теплова обробка повинна бути «злегка» просмажене або проварена, щоб в картоплі залишилося хоч що-небудь крім крохмалю.

Цей же залишається актуальним і для всіх інших овочів.

Продукти для зимового вегетаріанського столу

Морква, капуста, буряк. Це найбільш прийнятні для нашого регіону овочі, які викликають тепло в організмі. А страв, які можна зробити на основі цих овочів просто безмежно.

Сухофрукти. Їх можна додавати в різні страви, вкачестве десерту або їсти окремо. Це відмінна альтернатива свіжим фруктам.

Горіхи, насіння. Створюють відчуття тепла і насиченості в шлунку, ніж дуже хочеться в зимову пору року. Їх також можна їсти окремо або додавати в різні страви.

Квашення і соління. Особливо корисна квашена капуста, в якій багато вітаміну С. Поль Брегг написав цілу книгу, щоб розповісти про те, наскільки корисна квашена капуста. Зберігання квашеної капусти не створює комфорту, її поміщають в холодильник і вона там може зберігатися дуже довго.

Продукти для зимового вегетаріанського столу

Каші. Вегетаріанський стіл включає в себе приготування різних каш, з якими можна створювати власні рецепти, використовуючи всі вище вказані продукти.

Гриби. Їх можна їсти в будь-який час року, і подавати з легким салатом або в складі квашень.

Похожие рецепты :

  • Коли на дворі тримаються холоди, дуже важливо насичувати організм вітамінами. Сьогодні ви дізнаєтеся, чим корисна журавлина і чому вона важлива в ...

  • Для початку визначимося, чому клітковина так корисна для нашого організму. Будова клітковини являє собою органічні пустотілі волокна, які розбуха ...

  • Продукти для приготування салату з картоплі :  300-р Картоплі. 1-н Ріпчасту цибулю. 20-г Оцту. 50-г Олії. Сіль. Пучок зелені. Приг ...

  • Цілий рік на нашому столі може знаходитися морква, це саме той овоч, який універсально підходить і для зимового харчування, і для літнього. Які ж ...

  • Цією статтею відкриваємо новий розділ з рецептами. Тут будуть викладатися найрізноманітніші страви, які сприяють здоровому способу життя і прекра ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]