Поговоримо про японської кухні

Ви вже достатньо знаєте про здорову їжу. Якщо ви постійно перебуваєте вдома, ви готуєте собі сніданки, обіди, вечері, ретельно вибираєте продукти для приготування страви, відповідально підходите до питання приготування. Однак, одноманітність може набриднути.

У кожному місті ви знайдете японський ресторанчик. А якщо вам подобається кухня, ви захочете замовити роли на будинок. Що ви повинні знати про японській кухні?

Рис — основа всіх японських страв. Рис в Японії замінює хліб.

Поговоримо про японської кухні

Наступним невід'ємним компонентом є риба і різноманітні морепродукти. Риба подається копченої, солоної, вареної, смаженої. Риба, як правило, подається з соусом.

Велика кількість овочів і різних трав ви зустрінете в кожній порції замовленого салату, приправлених оливковою олією.

Кожна трапеза в японській культурі може складатися з більш 20 страв. Однак всі порції дуже маленькі. В Японії не прийнято просити добавки.

Боби і соя займають левову частку японських страв. Разом з локшиною ці продукти японці запозичили у китайців.

Дуже маленька кількість м'яса використовують японці в традиційній кухні. М'ясні страви прийшли в Японію з Європи.

Якщо подивитися на склад продуктів, які входять у традиційні японські страви, ви сміливо можете дозволити собі це задоволення кілька разів на місяць.

Похожие рецепты :

  • Останнім часом велика кількість європейців захопилося японською кухнею. Різноманітні суші, локшина, приготовлена спеціальним чином з додаванням о ...

  • Багато індійців не вживають в їжу м'ясні страви. Це відбувається в силу різних причин: хтось не їсть м'ясо через релігійних вірувань, але ...

  • Риба є важливим продуктом харчування. Її користь полягає в тому, що в неї входять корисні для роботи організму жирні кислоти Омега-3. На думку в ...

  • Дивно, але ми чудово обізнані про кухнях екзотичних країн. Для нас не секрет рецепти тайської кухні, китайської, японської; ми хвацько готуємо ...

  • Одним з улюблених страв багатьох людей є картопля. З його допомогою можна приготувати багато різних страв, які прикрасять стіл. Багатьох хвилює ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]