Як підробляють продукти

У цій статті ви дізнаєтеся про те, як харчова індустрія підробляє продукти.

Сметана

Справжня сметана складається з закваски та вершків. Але на прилавках нерідко можна побачити тільки підробку. Зокрема, жир тваринного походження замінюють на рослинний, а молочний білок підмінюється генно-модифікованою соєю. Якщо ви не впевнені у якості сметани, то залийте ложку сметани окропом. Якщо сметана розчиниться, то вона натуральна.

Підробка ж випаде в осад.

Як підробляють продукти

Ікра

Підробка ікри складається з морських водоростей, зазвичай така ікра буде віддавати желатином. Справжня ікра лопається у роті з гіркуватим присмаком, а підробка буде тільки расжевиваться.

У будь-яку ікру додають консерванти, враховуючи, що термін придатності ікри тільки 3 дні після улову. Якщо підроблену ікру залити окропом, то через час вона розчиниться, справжня ікра залишиться неушкодженою.

Як підробляють продукти

Крабові палички

Вже не секрет, що в крабових паличках немає крабів, та й самої риби там теж немає. У складі ви можете прочитати про наявність крохмалю, фарбників, консервантів і сурімі (рибний фарш, в якому риби теж не більше 10%). Що становить 90% змісту крабових паличок, нікому не відомо (Перероблені продукти викликають залежність).

Копчена риба

Копчену рибу роблять за допомогою рідкого диму, котороя заборонений у багатьох країнах світу як найсильніший канцероген, тому як його основним компонентом є витяжка із звичайного диму.

Щоб відрізнити справжню копчену рибу, зверніть увагу на розріз м'яса, яке має жовтуватий відтінок. Підробка має колір звичайної оселедця.

Як підробляють продукти

Лосось

Справжній колір у лосося, а також у форелі й сьомги — блідо-сірий. Красивий рожевий колір — це звичайний барвник.

У магазині Мерсі.ру ви зможете недорого придбати Фемилак. Це замінник молока для годуючих мам. Доставку співробітники оформляють по всій Росії.

Похожие рецепты :

  • Продукти для приготування салату з оселедця з селерою :  300 г солоних оселедців. 50 г Стеблеві селери. 1-о Яблуко. 150 г Сметани. Сіль. ...

  • Продукти для приготування салату Королева медуз: яйця - 4 шт. крабові палички - 200 гр. креветки - 300 гр. кальмари - 200 гр. огірок. ч ...

  • Продукти для приготування салату «Морська перлина»: 500-р Кальмарів. 240-г крабових паличок. 100-р Червоної ікри. 4-е Курячих яйця. Ма ...

  • Продукти для приготування салату Червоне море: крабові палички - 100 гр. помідори - 2 шт. сир - 100 гр. часник - 2 зубчики. майонез ...

  • Продукти для приготування салату Морські троянди: коктейль з морепродуктів - 500 гр. креветки - 300 гр. крабові палички - 200 гр. сир - 2 ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]