Інгредієнти: квасоля


Інгредієнти:
Квасоля (червона) — 200 гр.
Цибуля ріпчаста — 300 гр.
Баклажан — один великий
Томатна паста чи томатний соус, кетчуп — 2 ст.л.
Масло рослинне (оливкова або оливковий мікс)
Приправа для страв з квасолі
Сіль
Зелень (кріп, петрушка) — кілька Травін

Приготування:
Квасоля обов'язково перебрати (як з'ясувалося — сміття не саме противне в квасолі, в ній ще зустрічаються камені, так що бережіть ваші зуби!), Промити покласти на ніч вимочують. Якщо не хочеться чекати ніч — години на три. З вимоченої квасолі злити воду, покласти в каструлю і поставити варитися без солі до готовності. В мультиварці я вибираю програму "Гасіння" на 1 годину — 1 година двадцять хвилин.

Баклажан помити, порізати кубиками, обсмажити на сильному вогні, не обов'язково до готовності.

Цибулю порізати дрібно і поставити смажитися до стану коли цибуля виходить смаженим, а не варено-тушкованим.

З готової квасолі злити воду в окремий посуд (може придатися).

У каструлю (сковорідку) скласти квасоля, баклажани, цибулю, томатну пасту (або томатний соус), приправити спеціями для страв з квасолі, посолити і поставити гаситися під кришкою хвилин на 15. Я готую страву повністю в мультиварці, тобто дотушіваю на програмі "Гасіння".

Викласти на тарілки, посипати свіжою рубаною зеленню.

Мій блог знаходять за такими фразами

  • що приготувати на день святого валентина
  • печиво на швидку руку
  • що можна приготувати на день Св.Валентина
  • що приготувати на день закоханих
  • шарлотка лимонна
  • Інгредієнти: квасоля

  • прості рецепти булочок

Похожие рецепты :

  • Для приготування цього смачного супу нам знадобляться наступні продукти: м'ясні копченості (копчені реберця, корейка або грудинка і т.п.) - 3 ...

  • Необхідні продукти: - картопля 1 кг.- помідор великий 1 шт.- цибулина велика 1 шт.- печериці мариновані 1 банка- фарш домашній 500 гр.- цибуля п ...

  • Продовжуємо розмову про пісних супах; тема ця воістину невичерпна, тому що в кухні багатьох народів світу є подібні прості рецепти - нескладні у ...

  • Необхідні продукти: 300 гр. cвініни, одна цибулина, баклажани, морковm, помідори, перець солодкий болгарський, картоплю. Зелень, спеції, час ...

  • Необхідні продукти: на 4-х літрову каструлю: 300 г м'ясного фаршу (свинина або курка або свинина навпіл з яловичиною) 2 моркви 1 невелика ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]