Пропоную вам дуже

Пропоную вам дуже смачний рецепт фаршированого болгарського перцю. Якщо взяти перці різних кольорів (жовтий, червоний, зелений), блюдо буде виглядати особливо ефектно.

— болгарський перець
— рис
— яйця
— фарш
— картопляний крохмаль (пара ложок)
— сметана
— кетчуп (натерті помідори)

— бульйон яловичий
— цибуля ріпчаста
— морква

Рис (за обсягом рису в готовому перці повинно бути стільки ж, скільки і фаршу — тому з урахуванням того що рис розварюється, беріть приблизно 1/3 від обсягу фаршу) промити, залити холодною водою, і злегка припустити, відкинути на друшляк і промити холодною водою.

До фаршу додаємо спеції, крохмаль, яйце, остуджений рис — і ретельно вимішуємо. Яєць можна класти трохи менше, ніж в котлети. Перці готуємо до фарширування — відрізаємо "попки", і витягуємо коробочку з насінням.

Досить щільно набиваємо перці фаршем і ставимо їх у відповідну за розміром каструлю.
Кришимо півкільцями цибулю, обсмажуємо на олії до золотистої скоринки. Ріжемо соломкою моркву, і додаємо до цибулі. Після того як зажарка готова (морква пасеруємо зовсім не довго, пару хвилин) — викладаємо поверх і між перців.

У склянці змішуємо кетчуп (або натерті помідори), сметану (приблизно пів-склянки) і воду (або бульйон), і заливаємо цією сумішшю перці. Рідина повинна трішки не доходити до краю перців. Посипаємо зеленню і ставимо на сильний вогонь.

Після того, як рідина в каструлі закипить — вогонь зменшуємо, щоб не було сильного бурління, і залишаємо варитися приблизно 35-40 хвилин.

Фарширований перець — така ж чудова закуска, як малосольні огірки рецепт яких приємно здивує вас своєю простотою та доступністю!

Мій блог знаходять за такими фразами

  • оригінальні салати на новий рік
  • новий рік 2011
  • Пропоную вам дуже

  • цукати фото
  • що приготувати на день валентина
  • валентинки листівки
  • апельсин

Похожие рецепты :

  • Перець, фарширований овочами Восени всі мої думки - тільки про соліннях і заготовках. До незадоволення домашніх, я весь свій вільний час присвяч ...

  • Продукти для приготування салату "Бринза в перці ": Третій Солодких (болгарських) перцю. 100-р Бринзи. 2-а Помідора. Третій Ліс ...

  • Пропоную вам ідеальне гаряче блюдо на Новий рік, яке ублажить символ наступаючого року на всі сто відсотків! Рецепт простий, але в той же час в ...

  • Готувати з фаршу завжди приємно, так як політ фантазії в цьому випадку не знає кордонів. Можна приготувати запіканку з фаршем, макарони по-флот ...

  • Сьогодні пропоную вам рецепт дуже простого овочевого салату з шинкою, інгредієнти для якого часто без вживання в'януть і "завітрюються& ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]