Продукти: 600 гр


Продукти:
600 гр. курячої печінки
1 великий болгарський перець (можна взяти по шматочку від декількох різнокольорових)
Чорний мелений перець
1 велика цибулина
2-3 ст.л. темного соєвого соусу
1-2 ч.л. зерен коріандру
Крохмаль, часник, імбир
500 мл. води

Приготування:
Курячу печінку помити і підготувати до жарке (обрізати все, що не подобається). Поперчити і облити парою ложок соєвого соусу. Перець нарізати смужками, цибулю півкільцями.
На сковороді розжарити рослинну олію (використовувати товстостінну сковороду, або сотейник, або вок) і швидко обсмажити цибулю і перець. Потім, в кілька прийомів, обсмажити печінку (я смажила з додаванням часнику та імбиру) — всередині вона повинна залишитися рожевою. Коли печінка буде готова додати до неї овочі і все трохи прогріти. Сюди ж налити близько 500 мл. води (я лила гарячу), розмішати з парою ложок соєвого соусу і крохмалем. Дати всього цього закипіти, додати коріандр, обережно перемішати і тушкувати до тих пір, поки соус не загусне і злегка не увариться.

Мій блог знаходять за такими фразами

  • пиріг Чорний принц
  • апельсин
  • що приготувати на день святого валентина
  • пиріжки
  • що приготувати на 14 лютого
  • Продукти: 600 гр

  • печінка в духовці
  • Клієнт для коментарів WordPress

Похожие рецепты :

  • Необхідні продукти: 500 г курячого філе500 г печериць2 цибулини (середні)200 г сиру (твердого)300-350 г сметани (15-25%) або вершків2 столові ...

  • Необхідні продукти: - картопля 1 кг.- помідор великий 1 шт.- цибулина велика 1 шт.- печериці мариновані 1 банка- фарш домашній 500 гр.- цибуля п ...

  • Необхідні продукти: на 4-х літрову каструлю: 300 г м'ясного фаршу (свинина або курка або свинина навпіл з яловичиною) 2 моркви 1 невелика ...

  • Курячу печінку я люблю не менше, ніж яловичу. Паштет з неї виходить, до речі кажучи, чудовий! Нарила я тут один рецептик для своєї віртуальної ...

  • Необхідні продукти: печінка яловича - 530 гмасло вершкове - 60 гшпик - 80 гцибуля ріпчаста - 60 гморква - 50 гбульйон або молоко - 30 гперець П ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]