Вимийте баклажани, відваріть


продукти:

— баклажани — 4 кг
— морква — 1 кг
— оцет столовий — 500 мл
— води — 1 л
— ріпчаста цибуля — 1 кг
— червоний перець (гіркий) — 2 стручки
— петрушка (корінь) — 100г
— петрушка (зелень), часник і сіль — за смаком.

приготування:

Вимийте баклажани, відваріть їх до напівготовності, попередньо наколовши виделкою і зробивши поздовжній розріз на кожному. Потім баклажани викладіть на стіл, накрийте їх дошкою, а зверху покладіть вантаж, щоб зійшли гіркоту і вода.
Приготуйте фарш: відваріть корінь петрушки і моркву. Дрібно наріжте, додайте рубану зелень петрушки і кропу, цибуля, часник і гіркий перець. Все перемішайте, посоліть і знову перемішайте.
Цією сумішшю нафаршируйте баклажани, укладіть їх щільно один до одного в емальовану каструлю, перекладіть запашною зеленню і залийте оцтом. Накрийте кришкою і надавіть зверху вантажем. Через тиждень баклажани будуть готові. Розкладіть їх по банках, залийте рідиною, в якій вони маринувалися, і закрийте поліетиленовими кришками. Зберігати такі баклажани треба в прохолодному місці.

Баклажани мені особисто на смак чимось нагадують гриби, наприклад, такі, як говорушка сіра, яка з'являється в кінці літа і росте всю осінь.

Мій блог знаходять за такими фразами

  • наливки настоянки
  • салати
  • рецепт пампушок на сковороді
  • прості рецепти сендвічів
  • Вимийте баклажани, відваріть

  • апельсин
  • Солона капуста з буряками

Похожие рецепты :

  • Необхідні продукти: 2 середніх баклажана, 3 богарскіх перцю (3-х різних кольорів) часник, сіль, чорний перець, оцет, соняшникова олія Баклажани ...

  • Необхідні продукти: 300 гр. cвініни, одна цибулина, баклажани, морковm, помідори, перець солодкий болгарський, картоплю. Зелень, спеції, час ...

  • Продукти для приготування салату мусака: 4-5 баклажанів, 750 гр м'якоті м'яса, традиційно баранина, але ми готуємо з яловичини, 2 ...

  • Смажені баклажани - мої фаворити серед овочів; у них абсолютно неперевершений смак. У поєднанні з іншими овочами вони можуть змінювати відтінки ...

  • Дане блюдо ідеально підходить для обіднього столу. Ви можете також приготувати їх на якесь свято, тому страва виглядає ефектно і досить ситна, за ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Июнь 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]