Необхідні продукти:

Необхідні продукти:

Склад: 400 гр. яловичого філе (аматори можуть з жирком), 1-2 моркви, 1-2 цибулини, 700-900 гр. білокачанної свіжої капусти, 100 гр. кетчупа (краще для шашликів, грилю або барбекю), рослинна олія, сіль, перець, базилік, петрушка.

У казан або глибоку каструлю налийте на дно рослинне масло, покладіть нарізане на невеликі шматки (розмір 2х3 см) м'ясо, нарізану тонкою соломкою цибулю і терту на крупній тертці моркву і обсмажте з усіх боків під закритою кришкою. Нашаткуйте капусту і додайте до м'яса. Накрийте кришкою і дайте згасити 5 хвилин, долийте трохи води, посоліть, поперчіть і перемішайте Бігус. Тушкуйте під кришкою 20-30 хвилин, пермешівая час від часу (хвилин через 5), додайте спеції, сушену петрушку і базилік, залийте кетчупом, перемішайте бігус і тушкуйте ще 5-10 хвилин. Подавайте до Бігус сметану.

Їсти бігус треба акуратно — блюдо жирне. Легко купувати скатертини для ресторанів оптом, а нам, простим і ледачим господиням, доводиться свої скатертини берегти!

Мій блог знаходять за такими фразами

  • як солити капусту з буряком
  • Необхідні продукти:

  • Супи на обід рецепт
  • прості Супи на обід рецепт
  • прості Супи на обід рецепт
  • романтичну вечерю
  • чорно-білі картинки Прага
  • Клієнт для коментарів WordPress

Похожие рецепты :

  • Необхідні продукти: • 400 гр яловичої вирізки• 150 гр грибів (печериць)• 200 мл вершків• 100 гр вершкового плавленого сиру• 1 ч ложка борошна• ...

  • Необхідні продукти: 300 гр. cвініни, одна цибулина, баклажани, морковm, помідори, перець солодкий болгарський, картоплю. Зелень, спеції, час ...

  • Необхідні продукти: на 4-х літрову каструлю: 300 г м'ясного фаршу (свинина або курка або свинина навпіл з яловичиною) 2 моркви 1 невелика ...

  • Необхідні продукти: 2 середніх баклажана, 3 богарскіх перцю (3-х різних кольорів) часник, сіль, чорний перець, оцет, соняшникова олія Баклажани ...

  • Необхідні продукти: 500 г курячого філе500 г печериць2 цибулини (середні)200 г сиру (твердого)300-350 г сметани (15-25%) або вершків2 столові ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Май 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]