Необхідні продукти:

Необхідні продукти:

• 400 гр яловичої вирізки
• 150 гр грибів (печериць)
• 200 мл вершків
• 100 гр вершкового плавленого сиру
• 1 ч ложка борошна
• 3 ст ложки соняшникової олії
• сіль і спеції за смаком

Вирізку слід нарізати соломкою, посолити, додати спеції і поставити маринуватися на 10-15 хвилин. З сіллю треба бути обережніше тому пізніше ми додамо плавлений сир, а він теж солоний.
Гриби нарізаємо соломкою. Якщо гриби свіжі, їх слід спершу відварити в підсоленій воді протягом 7-10 хвилин.
М'ясо слід обсмажити з 1 столовою ложкою соняшникової олії під кришкою на невеликому вогні 5-7 хвилин. У процесі смаження м'ясо пустить сік. Після смаження м'ясо слід залишити в сковороді під кришкою, щоб м'ясо набралося соком і було соковитим хвилин на 10.
В цей час готуємо соус.
Для цього гриби обсмажуємо з рештою соняшниковою олією 5-7 хвилин (на невеликому вогні, під кришкою).

Після вливаємо вершки (але не всі — 50 мл слід залишити) і додаємо плавлений сир, порізаний шматочками. Слід почекати, поки сир розплавиться і соус стане однорідним.
У вершки додаємо борошно, все ретельно перемішуємо і додаємо в соус. Ще раз все перемішуємо, додаємо м'ясо і тушкуємо під кришкою ще 3-5 хвилин.

Мій блог знаходять за такими фразами

  • аніс
  • апельсин
  • Рецепт кексів з повидлом
  • кекс
  • прості рецепти на обід
  • Рецепт тіста "кекс з повидлом"

Необхідні продукти:

Похожие рецепты :

  • Необхідні продукти: - картопля 1 кг.- помідор великий 1 шт.- цибулина велика 1 шт.- печериці мариновані 1 банка- фарш домашній 500 гр.- цибуля п ...

  • Необхідні продукти: 300 гр. cвініни, одна цибулина, баклажани, морковm, помідори, перець солодкий болгарський, картоплю. Зелень, спеції, час ...

  • Необхідні продукти: Склад: 400 гр. яловичого філе (аматори можуть з жирком), 1-2 моркви, 1-2 цибулини, 700-900 гр. білокачанної свіжої капус ...

  • Необхідні продукти: 500 г курячого філе500 г печериць2 цибулини (середні)200 г сиру (твердого)300-350 г сметани (15-25%) або вершків2 столові ...

  • Необхідні продукти: 2 середніх баклажана, 3 богарскіх перцю (3-х різних кольорів) часник, сіль, чорний перець, оцет, соняшникова олія Баклажани ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Июнь 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]