Необхідні продукти:

Необхідні продукти:

на 4-х літрову каструлю: 300 г м'ясного фаршу (свинина або курка або свинина навпіл з яловичиною)
2 моркви
1 невелика цибулина
6 невеликих картоплин
1 стакан тонкої вермішелі
0.5 склянки нарізаного кропу
сіль, перець

М'ясний фарш повинен бути без яйця, цибулі та хліба. З фаршу сформувати маленькі кульки (діаметр близько 1.5-2 см) і закинути їх у киплячу воду, туди ж додати цибулину. Закипіло — зняти піну, зробити маленький вогонь і варити суп під кришкою. У цей час почистити овочі, натерти на крупній тертці моркву, порізати невеликими кубиками картоплю і додати в суп.

Коли овочі та м'ясо будуть готові, додати супу смак — посолити, поперчити, додати кріп і тонку вермішель і відразу ж вимкнути. Дати супу настоятися 5-10 хвилин (за цей час вермішель буде готова) і можна їсти. Суп з фрикадельками дуже смачний гарячим. Важливо: при повторному розігріванні всіх супів з вермішеллю потрібно стежити, щоб суп довго не кипів, інакше вермішель розвариться.

Мій блог знаходять за такими фразами

  • пиріг зебра
  • обід з нічого
  • солодкі валентинки
  • як засолити капусту з буряком
  • Необхідні продукти:

  • що приготувати на день святого валентина
  • що приготувати на день Валентина

Похожие рецепты :

  • Необхідні продукти: 300 гр. cвініни, одна цибулина, баклажани, морковm, помідори, перець солодкий болгарський, картоплю. Зелень, спеції, час ...

  • Необхідні продукти: - картопля 1 кг.- помідор великий 1 шт.- цибулина велика 1 шт.- печериці мариновані 1 банка- фарш домашній 500 гр.- цибуля п ...

  • Необхідні продукти: 500 г курячого філе500 г печериць2 цибулини (середні)200 г сиру (твердого)300-350 г сметани (15-25%) або вершків2 столові ...

  • Необхідні продукти: Склад: 400 гр. яловичого філе (аматори можуть з жирком), 1-2 моркви, 1-2 цибулини, 700-900 гр. білокачанної свіжої капус ...

  • Необхідні продукти: 2 середніх баклажана, 3 богарскіх перцю (3-х різних кольорів) часник, сіль, чорний перець, оцет, соняшникова олія Баклажани ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]