Необхідні продукти:


Необхідні продукти:

— картопля 1 кг.
— помідор великий 1 шт.
— цибулина велика 1 шт.
— печериці мариновані 1 банка
— фарш домашній 500 гр.
— цибуля порей 1 шт.
— сир 100 — 150 гр.
— рослинна олія
— сіль
Рецепт приготування:

Картоплю почистити порізати і поставити варитися. Можна в воду додати приправи, а можна просто посолити і кинути лавровий лист.

Ріпчасту цибулю порізати півкільцями і поставити смажитися. Через 10 хвилин додати в цю сковороду трохи маринаду від грибів і порізані шампіньйони.
Залишити тушкувати під кришкою на середньому вогні хвилин на 20.

У цей час обсмажити фарш і в самому кінці додати до нього дрібно порізаний помідор. Все добре перемішати і залишити "доходити" хвилин на 10.

З готового картоплі зробити пюре з молоком і маслом.

Необхідні продукти:

У форму для запікання викласти шар картопляного пюре (1/2 від усієї картоплі), зверху рівномірно розподілити фарш з помідорами і наступним шаром цибулю з грибами.
Після чого викладаємо частину, що залишилася пюре, посипаємо нарізаним пореєм і натертим сиром.

Ставимо в духовку на середню температуру на 20-30 хвилин. Як тільки сир розплавиться і цибулю запече, можна діставати запіканку.

Мій блог знаходять за такими фразами

  • що готувати на день святого валентина
  • цибульне печиво
  • рецепт ватрушок з варенням
  • печінка в духовці
  • салат гранатовий браслет до дня святого валентина
  • холодець

Похожие рецепты :

  • Необхідні продукти: на 4-х літрову каструлю: 300 г м'ясного фаршу (свинина або курка або свинина навпіл з яловичиною) 2 моркви 1 невелика ...

  • Необхідні продукти: • 400 гр яловичої вирізки• 150 гр грибів (печериць)• 200 мл вершків• 100 гр вершкового плавленого сиру• 1 ч ложка борошна• ...

  • Необхідні продукти: 500 г курячого філе500 г печериць2 цибулини (середні)200 г сиру (твердого)300-350 г сметани (15-25%) або вершків2 столові ...

  • Необхідні продукти: 300 гр. cвініни, одна цибулина, баклажани, морковm, помідори, перець солодкий болгарський, картоплю. Зелень, спеції, час ...

  • Необхідні продукти: Склад: 400 гр. яловичого філе (аматори можуть з жирком), 1-2 моркви, 1-2 цибулини, 700-900 гр. білокачанної свіжої капус ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]