Необхідні продукти:


Необхідні продукти:

1 невеликий качан білокачанної капусти
100 г рису
2 невеликі дрібно нарубані головки ріпчастої цибулі
450 г свинячого фаршу
800 г консервованих помідорів
трохи нарубаного кропу
1/4 ч.л. мускатного горіха
1 ч.л. цукру
сіль
перець за смаком
2-3 лаврових листа
вершкове масло або маргарин

У великій каструлі закип'ятити воду. Вирізати качан з качана капусти. Покласти качан в киплячу воду поглибленням вгору. Двома великими ложками акуратно відокремити зовнішні листя по мірі того, як вони будуть ставати м'якими. Відокремити 12 великих листя і обсушити на паперових серветках. Щоб голубці було легше загортати, зрізати з листя жорсткі прожилки.

Відварити рис. Поставити сковороду на середній вогонь і розтопити в ній 2 ст.л. вершкового масла або маргарину. Покласти половину порції ріпчастої цибулі і пассеровть його, часто помішуючи, хвилин п'ять. Перекласти в невелику миску рис, фарш, обсмажений лук, сіль, перець, мускатний горіх, кріп. Добре перемішати.

Покласти на кожен лист трохи начинки. Закрити начинку двома сторонами капустяного листа, злегка поклавши їх один на одного. Потім повністю як рулет, загорнути кожен голубець. Покласти голубці в невелику каструлю або глибоку сковорідку.
В іншій сковороді розтопити трохи вершкового масла і обсмажити лук.

Необхідні продукти:

Додати помідори з соком, цукор і перець за смаком. Довести до кипіння, розім'явши помідори, і вилити суміш на голубці. Закрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні годину — півтори години. Подавати зі сметаною.

Мій блог знаходять за такими фразами

  • смачні салати на новий рік
  • салати 2011
  • заливне на новий рік
  • салат п'ять хвилин
  • що готувати на новий рік 2011
  • новорічний салат 2011

Похожие рецепты :

  • Необхідні продукти: 500 г курячого філе500 г печериць2 цибулини (середні)200 г сиру (твердого)300-350 г сметани (15-25%) або вершків2 столові ...

  • Необхідні продукти: 2 середніх баклажана, 3 богарскіх перцю (3-х різних кольорів) часник, сіль, чорний перець, оцет, соняшникова олія Баклажани ...

  • Необхідні продукти: печінка яловича - 530 гмасло вершкове - 60 гшпик - 80 гцибуля ріпчаста - 60 гморква - 50 гбульйон або молоко - 30 гперець П ...

  • Необхідні продукти: - картопля 1 кг.- помідор великий 1 шт.- цибулина велика 1 шт.- печериці мариновані 1 банка- фарш домашній 500 гр.- цибуля п ...

  • Необхідні продукти: на 4-х літрову каструлю: 300 г м'ясного фаршу (свинина або курка або свинина навпіл з яловичиною) 2 моркви 1 невелика ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]