Необхідні продукти:

Необхідні продукти:

500 г курячого філе
500 г печериць
2 цибулини (середні)
200 г сиру (твердого)
300-350 г сметани (15-25%) або вершків
2 столові ложки борошна
сіль
перець

Необхідні продукти:

Приготування:
Куряче філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання). Гриби почистити, дрібно порізати. Цибулю дрібно покришити. Філе остудити, дрібно порезать.Сир натерти на крупній терке.Обжаріть цибулю на рослинній масле.Добавіть гриби.

Смажити до тих пір, поки не википить вся рідина. Додати філе, посолити, перемішати, зняти з вогню.

Для соусу. На сухій сковороді злегка обсмажити муку.Добавіть сметану, посолити, поперчити, довести до кипіння.
Сметану перемішати з грибами і курячим філе.Виложіть цю масу в кокотніци. Посипати сиром. Поставити в духовку, запікати при температурі 180 градусів до золотистого кольору (близько 30 хвилин).

Це одна з найсмачніших закусок з грибами, на мій погляд. А якщо ви віддаєте перевагу рибу, то можу порекомендувати оселедець під шубою рецепт — швидко, недорого і смачно!

Мій блог знаходять за такими фразами

  • оригінальні салати новий рік
  • салати на новий рік-козуб
  • салати на новий рік 2011
  • новорічний салат з печінки
  • салат 2011
  • що приготувати на новий рік 2011
  • Клієнт для коментарів WordPress

Похожие рецепты :

  • Необхідні продукти: 2 середніх баклажана, 3 богарскіх перцю (3-х різних кольорів) часник, сіль, чорний перець, оцет, соняшникова олія Баклажани ...

  • Необхідні продукти: 4 яйця 100 гр. сметани 2 ст. борошна близько 2х ст. цукру 250 гр. маргарину розпушувач кориця 0,5 кг. сиру ябл ...

  • Необхідні продукти: печінка яловича - 530 гмасло вершкове - 60 гшпик - 80 гцибуля ріпчаста - 60 гморква - 50 гбульйон або молоко - 30 гперець П ...

  • Необхідні продукти: - картопля 1 кг.- помідор великий 1 шт.- цибулина велика 1 шт.- печериці мариновані 1 банка- фарш домашній 500 гр.- цибуля п ...

  • Склад буряк - 2 шт,цибуля ріпчаста - 1 шт,картопля - 2 шт,морква - 2 шт,курка - 200 г,яйця - 2 шт,гранат - 1-2 шт,волоські горіхи,майонез,сіль,пе ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]