Необхідні продукти:


Необхідні продукти:

печінка яловича — 530 г
масло вершкове — 60 г
шпик — 80 г
цибуля ріпчаста — 60 г
морква — 50 г
бульйон або молоко — 30 г
перець

Печінка злегка відбийте, зніміть плівку, виріжте протоки і наріжте невеликими шматочками.

Необхідні продукти:

Овочі очистіть і наріжте дрібними кубиками.

Сало шпик наріжте кубиками, обсмажте на розпеченій сковороді до витоплювання жиру, додайте нарізані овочі і обсмажте їх до напівготовності при помішуванні. Потім додайте підготовлену печінку, посоліть, поперчіть і смажте до утворення скоринки, закрийте кришкою і доведіть до готовності.

Печінка з овочами охолодіть, подрібніть через м'ясорубку з частими гратами 2 -3 рази, влийте молоко або бульйон і доведіть до кипіння.

Масу остудіть, з'єднайте з розм'якшеним маслом, залишивши небагато для оформлення, і збийте до однорідної консистенції.

При подачі паштет сформуйте у вигляді батона.

Мій блог знаходять за такими фразами

  • салат 2011
  • новорічний салат з мовою
  • холодець
  • що приготувати на новий рік 2011
  • новорічні застілля що приготувати на новий рік
  • Новорічний салат 2011

Похожие рецепты :

  • Необхідні продукти: 500 г курячого філе500 г печериць2 цибулини (середні)200 г сиру (твердого)300-350 г сметани (15-25%) або вершків2 столові ...

  • Необхідні продукти: 2 середніх баклажана, 3 богарскіх перцю (3-х різних кольорів) часник, сіль, чорний перець, оцет, соняшникова олія Баклажани ...

  • Необхідні продукти: Склад: 400 гр. яловичого філе (аматори можуть з жирком), 1-2 моркви, 1-2 цибулини, 700-900 гр. білокачанної свіжої капус ...

  • Необхідні продукти: 4 яйця 100 гр. сметани 2 ст. борошна близько 2х ст. цукру 250 гр. маргарину розпушувач кориця 0,5 кг. сиру ябл ...

  • Необхідні продукти: 300 гр. cвініни, одна цибулина, баклажани, морковm, помідори, перець солодкий болгарський, картоплю. Зелень, спеції, час ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Май 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]