Необхідні продукти:

Необхідні продукти:

200 г вершкового масла або маргарину
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
4 яйця
300 г ягоди (я використовувала 200 г чорниці і 100 г журавлини)
2 ч.л. розпушувача (або 1 ч.л. гашеного соди)
300-350 г борошна

Необхідні продукти:

У цьому рецепті можна використовувати будь-яку ягоду, за смаком, свіжу або заморожену.
Заморожену ягоду треба розморозити, дати рідини стекти.
Замість маленьких формочок можна використовувати одну велику форму (час приготування не підкажу).
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 12 середніх маффінів.
Масло розтерти з цукром і ванільним сахаром.Добавіть яйця, перемешать.Добавіть ягоду, перемішати (якщо Ви використовуєте чорницю, вона офарбить тісто в синій колір). Додати розпушувач і борошно, замісити не дуже круте тесто.Формочкі трохи змастити олією (силіконові формочки змащувати не треба), викласти тісто, заповнюючи формочки на 2/3 висоти.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 25-30 хвилин.

Втім, зараз у господинь є альтернатива. Якщо небажання піч самої, можна скористатися такою послугою, як доставка пирогів в Єкатеринбурзі — недорого, під замовлення. І домашні ситі, і господиня не втомилася!

Мій блог знаходять за такими фразами

  • що приготувати на новий рік 2011
  • салат з мовою новорічний
  • фарширована курка в мікрохвильовці
  • равлики
  • новорічний салат з кальмара
  • що приготувати на новий рік 2011

Похожие рецепты :

  • Необхідні продукти: 4 яйця 100 гр. сметани 2 ст. борошна близько 2х ст. цукру 250 гр. маргарину розпушувач кориця 0,5 кг. сиру ябл ...

  • Необхідні продукти: 500 г курячого філе500 г печериць2 цибулини (середні)200 г сиру (твердого)300-350 г сметани (15-25%) або вершків2 столові ...

  • Необхідні продукти: печінка яловича - 530 гмасло вершкове - 60 гшпик - 80 гцибуля ріпчаста - 60 гморква - 50 гбульйон або молоко - 30 гперець П ...

  • Необхідні продукти: Склад: на 3-х літрову каструлю: 300 г м'яса (свинина, баранина) 0.5 склянки рису 1 велика цибулина 1 лавровий лист ...

  • Необхідні продукти: 1 невеликий качан білокачанної капусти100 г рису2 невеликі дрібно нарубані головки ріпчастої цибулі450 г свинячого фаршу800 ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]