Необхідні продукти:


Необхідні продукти:
Тісто для млинців: одне яйце, склянка молока (можна кислого, або кефіру, або кислого молока), сіль, сода на кінчику ножа, яку потрібно погасити оцтом, борошно. Далі починаються варіанти, які залежать цілком від ваших кулінарних уподобань чи настрою в дану хвилину.

Краще млинців — тільки пироги! Вони особливо смачні взимку, коли організм хоче захиститися від холоду і вимагає додаткових калорій. Якщо самим лінь взіться з готуванням, скористайтеся послугою осетинські пироги доставка, і отримаєте ситні гарячі пироги, навіть не поворухнувши пальцем і не запалюючи плиту.

Ну а якщо ваш вибір все-таки зупинився на млинцях, продовжуємо. Для пригріву грибного нам знадобиться: одна цибулина, чотири печериці, трохи солі.
Для пригріву м'ясного нам знадобиться: одна цибулина, будь м'ясна начинка (це може бути свіжий фарш, шинка, докторська чи копчена ковбаса, печінка, інші субпродукти), сіль, різні спеції за смаком.
Необхідні продукти:
Для пригріву овочевого: одна цибулина + трохи різних овочів (баклажан, перець солодкий різних кольорів, помідор, цвітна капуста, стручкова квасоля), сіль, спеції за смаком.

Приготування:
1. З молока, яйця, муки готуємо тісто для млинців (воно має бути консистенції густої сметани), перед приготуванням додаємо в тісто 2-3 ложки соняшникової олії, змащуємо сковороду.

Вибравши вид пригріву, в залежності від наявності продуктів в холодильнику або власного настрою, готуємо його наступним чином: цибулю порізати дрібно, підсмажити до золотистого кольору на сковорідці, додати порізані кубиками продукти, посолити трохи і обсмажити потім на повільному вогні до напівготовності.

2. Тепер печемо млинці. Треба вилити на сковорідку порцію тіста для одного млинця, і, коли млинець буде готовий до перевертання, розподілимо столову ложку пригріву по поверхні млинця, і акуратно перевертаємо його.

Мій блог знаходять за такими фразами

  • рецепти новорічних страв для ледачих домогосподарок
  • мариновані кальмари
  • простий рецепт
  • стіл з нічого
  • салат 2011
  • новорічні салати 2011
  • Клієнт для коментарів WordPress

Похожие рецепты :

  • Необхідні продукти: 300 гр. cвініни, одна цибулина, баклажани, морковm, помідори, перець солодкий болгарський, картоплю. Зелень, спеції, час ...

  • Необхідні продукти: 2 середніх баклажана, 3 богарскіх перцю (3-х різних кольорів) часник, сіль, чорний перець, оцет, соняшникова олія Баклажани ...

  • Необхідні продукти: - картопля 1 кг.- помідор великий 1 шт.- цибулина велика 1 шт.- печериці мариновані 1 банка- фарш домашній 500 гр.- цибуля п ...

  • Необхідні продукти: 500 г курячого філе500 г печериць2 цибулини (середні)200 г сиру (твердого)300-350 г сметани (15-25%) або вершків2 столові ...

  • Необхідні продукти: • 400 гр яловичої вирізки• 150 гр грибів (печериць)• 200 мл вершків• 100 гр вершкового плавленого сиру• 1 ч ложка борошна• ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]