Білий пшеничний:

Білий пшеничний:
450 мл води
2 ч. л. солі
2 ст. л. соняшникової олії
1,5 ст. л. цукру
Білий пшеничний:
700 грам пшеничного борошна
1 ч.л. сухих дріжджів

Житній "Український"
500 мл води
3 ч.л солі
1 ч.л лимонної кислоти
400 грам пшеничного борошна
300 грам житнього борошна
1,5 ч.л сухих дріжджів

На 1 л. води столова ложка солі і столова ложка цукру з гіркою. Дріжджів 15 грам, не сухих. Борошна йде близько 2 кг.
Спочатку робимо опару. Розминаємо дріжджі з сіллю і цукром, додаємо підігріту до кімнатної температури воду, все 500мл. додаємо борошно, щоб опара стала такої густоти, як тісто на оладки. І ставимо в тепле місце, щоб підійшла. Потім поступово додаємо борошно і починаємо вимішувати тісто. У самому кінці додаємо соняшникова олія, ложки 2-3 столових. І знову добре вимішуємо. Даємо піднятися, потім розкладаємо в форми і теж залишаємо, щоб тісто піднялося. Випікаємо на середньому вогні хвилин 35-40.
Можна додавати кмин, маслини, смажена цибуля, бекон — за бажанням.

Мій блог знаходять за такими фразами

  • салат 2011
  • яловичина по простому
  • бульйон з сердечками
  • оригінальні салати новий рік з м'яса
  • оригінальні салати на новий рік
  • закуска фаршировані помідори

Похожие рецепты :

  • Тісто звичайне, борошно, вода, сіль, яйце; можна додати столову ложку сметани. Начинка - мяско навпіл яловичина і баранина, пропущена через м' ...

  • Тепла вода - 250мл. Тепле молоко - 50мл. Дріжджі сухі - 5-6гр. Сіль Цукор - 1,5 ст.лож. Борошно для соусу: часник - 6-7 зубч. Олія рослинна - ...

  • Необхідні продукти: 2 середніх баклажана, 3 богарскіх перцю (3-х різних кольорів) часник, сіль, чорний перець, оцет, соняшникова олія Баклажани ...

  • 1. Солоні гриби2. Ріпчасту цибулю3. Рослинна олія4. Сир 5. Майонез6. М'ясо відварне (яловичина)7. Огірки солоні8. Яйце9. Майонез10. ...

  • Візьміть 1 кг житніх сухарів (підсушіть скибочки хліба в духовці). Залийте окропом і дайте настоятися 4 години. Потім процідіть, додайте 25 гр ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Июнь 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]