Що потрібно:

Що потрібно:
Для тіста:
400 г борошна
Що потрібно:
щіпка солі
7 г сухих дріжджів
2 яйця
50 г вершкового масла
100 г цукру
150 мл молока

Для начинки:
600 г слив
200 г цукру
2 ст. л. крохмалю
1 жовток для змазування

Дріжджі покласти у велику миску, додати цукор і тепле молоко, перемішати. Просіяти в миску борошно з сіллю, вбити яйця і покласти розм'якшене вершкове масло. Замісити тісто. Перекласти його на присипану борошном поверхню і вимішувати 5-6 хв., Поки воно не стане гладким і еластичним. Повернути в миску, накрити і залишити в теплі на 1,5 ч.
Сливи вимити, розрізати навпіл і видалити кісточки; нарізати невеликими шматочками і скласти в миску.
Додати до зливі цукор і крохмаль, перемішати.
Тісто обмять, перекласти на робочу поверхню і ще раз вимісити. Розділити тісто на 10-12 рівних частин. Розкачати кожну частину в тонкий коржик.
Покласти в центр кожного коржика по 1,5 ст. л. начинки.
Підтягти краю до центру, скріпити їх і сформувати круглий пиріжок. Деко накрити пергаментом, змастити пергамент маслом. Укласти пиріжки на деко і залишити на 15 хв. Змастити жовтком. Розігріти духовку до 200 ° С. Випікати пиріжки 25-30 хв.

Наївшись таких пиріжків, є ризик придбати зайві кілограми. У цьому випадку нам допоможе кавунова дієта — трохи зусиль, і зайвих кілограмів як не бувало!

Похожие рецепты :

  • Пиріг із дріжджового тіста з начинкою з риби, цибулі і рису - відмінний привід відкоркувати пляшку вина, та й просто посидіти з друзями в хороші ...

  • Цей чудовий і традиційний рецепт пасок я використовую досить давно, що й вам раджу. Зверніть увагу, що зі спецій використовується тільки ваніль ...

  • Цей рецепт, при всій своїй вишуканості, неважкий в приготуванні. Випічка на Великдень необов'язково повинна бути солодкою; ми можемо блиснут ...

  • Випічка на паску - Справа свята в самому прямому, а не переносному сенсі цього слова. Ніколи вона не буває такою пишною та ароматної, як в Світ ...

  • Інгредієнти для сирної запіканки з персиками: 4 яйця, 170 г цукру, 450 г сиру, 170 мл вершків 15%, 120 г вершкового масла, 1 баночка консерво ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]