Для приготування цих


Для приготування цих печив нам знадобиться:

75 г вершкового масла
5 ст. л. цукрової пудри
3 ст. л. борошна
50 г подрібненого мигдалю або фундука
50 г суміші дрібно нарізаною цитрусової цедри
25 г родзинок
25 г зацукрованою вишні
150 г молочного шоколаду
по щіпці меленої гвоздики,

імбиру і кориці
щіпка меленого чилі

Без солодкого — і свято не свято! Влітку добре зробити морозиво в домашніх умовах, щоб порадувати домашніх ласунів; а взимку печемо солодке печиво.

Духовку розігріти до 180 ° С. Велике деко застелити папером для випічки. У каструлі нагрівати разом масло і цукор до повного розчинення цукру. Ввести муку і перемішати. Додати горіхи, суміш з цедри, дрібно порізані родзинки і вишню.

Отриману суміш викласти чайною ложкою на деко на великій відстані один від одного. Кожну гірку злегка прим'яти. Можливо, знадобиться 2 дека. Випікати 10 хв.

Поки печиво ще досить гаряче, бічною стороною ножа підрівняти його краї. Дати охолонути. У мисці на водяній бані розтопити шматочки шоколаду.

Додати спеції, мелений чилі і ретельно перемішати. Намазати цю суміш на плоску сторону печив і охолодити.

Мій блог знаходять за такими фразами

  • Новий рік 2011 салати
  • оригінальні салати на новий рік
  • салати на новий рік
  • салат мельник рецепт
  • що приготувати на новий рік 2011
  • chto mojno prigotovit na novii god na stol
  • Клієнт для коментарів WordPress

Похожие рецепты :

  • Необхідні продукти: 500 г курячого філе500 г печериць2 цибулини (середні)200 г сиру (твердого)300-350 г сметани (15-25%) або вершків2 столові ...

  • 1 кг дрібної буряка 2 ст.л. червоного винного оцту 2 ст.л. оливкової олії 1/2 ч.л. солі 1/4 ч.л. свіжомеленого чорного перцю 1 велика червона ...

  • 4 скибочки житнього хліба 3 маринованих помідора 1 невелика цибулина 1 часточка часнику 50 грам рослинного масла 1 чайна ложка оцту сіль ...

  • Тепла вода - 250мл. Тепле молоко - 50мл. Дріжджі сухі - 5-6гр. Сіль Цукор - 1,5 ст.лож. Борошно для соусу: часник - 6-7 зубч. Олія рослинна - ...

  • Необхідні продукти: 1 невеликий качан білокачанної капусти100 г рису2 невеликі дрібно нарубані головки ріпчастої цибулі450 г свинячого фаршу800 ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]