Гарненько відмити буряк


1 кг дрібної буряка
2 ст.л. червоного винного оцту
2 ст.л. оливкової олії
1/2 ч.л. солі
1/4 ч.л. свіжомеленого чорного перцю
1 велика червона цибулина, тонко нарізана
1/2 гострого перцю, очищеного від насіння і тонко нарізаного
125 г сиру
30 г тертого твердого сиру
2 ч.л. гарячої води
5 ст.л. дрібно нарубаного свіжого базиліка

Гарненько відмити буряк щіткою, залишити шкірку і 2-3 см стебел. Двічі проткнути гострим ножем кожну буряк і викласти в контейнер придатний для використання в мікрохвильовій печі. Прикрити контейнер кришкою і готувати буряк 20 хв в мікрохвильовій печі на повній потужності, двічі перемішавши коренеплоди. Вийняти контейнер з мікрохвильовки, дати буряках охолонути при кімнатній температурі. Вийняти коренеплоди, зберігши рідина в контейнері. Очистити буряк і нарізати скибочками товщиною в 0,5 см.
Змішати бурякову рідина з контейнера, оцет, олію, сіль і перець у великій мисці, ретельно перемішавши. Додати буряка, цибуля і перець, акуратно перемішати.
Змішати сир, тертий сир і гарячу воду, ретельно промешівая. Посипати салат базиліком, зверху на кожну порцію. Викласти сирно-сирну суміш.

Мій блог знаходять за такими фразами

  • спаржа
  • оригінальні салати новий рік
  • новорічна закуска фаршировані помідори
  • торт тісто зі згущеним молоком і майонезом
  • настоянка на каліні
  • що приготувати на новий рік
  • Клієнт для коментарів WordPress
  • Гарненько відмити буряк

Похожие рецепты :

  • Склад буряк - 2 шт,цибуля ріпчаста - 1 шт,картопля - 2 шт,морква - 2 шт,курка - 200 г,яйця - 2 шт,гранат - 1-2 шт,волоські горіхи,майонез,сіль,пе ...

  • 4 скибочки житнього хліба 3 маринованих помідора 1 невелика цибулина 1 часточка часнику 50 грам рослинного масла 1 чайна ложка оцту сіль ...

  • Тісто звичайне, борошно, вода, сіль, яйце; можна додати столову ложку сметани. Начинка - мяско навпіл яловичина і баранина, пропущена через м' ...

  • Необхідні продукти: 500 г курячого філе500 г печериць2 цибулини (середні)200 г сиру (твердого)300-350 г сметани (15-25%) або вершків2 столові ...

  • 4-6 стручків болгарського перцю, 200 гр. консервованої квасолі, 100 гр. маринованих грибів, 1 цибулина, 1 стручок гіркого перцю, 150 гр. вершко ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Май 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]