Для тіста:


Для тіста:
300 г вершкового масла, 300 г сметани,
300 г пшеничного борошна вищого гатунку,
2 великих лимона, 300 г цукрового піску,
100 г подрібнених волоських горіхів,
100 г цукрової пудри, 50 г рослинної олії.

Візьміть 300 г вершкового масла, дайте йому злегка підтанути, викладіть в глибоку посуд і додайте 300 г сметани і просіяної через сито пшеничного борошна вищого гатунку. Замісіть тісто. Вимішуйте його до тих пір, поки тісто не стане м'яким. Накрийте чистим кухонним рушником і дайте постояти приблизно 15-20 хвилин.

Ретельно промийте 2 великих лимона під струменем проточної води. Обдайте окропом, щоб цедра не гірчить, наріжте часточками пропустіть їх через м'ясорубку або подрібніть блендером. До готової маси додайте 300 г цукрового піску. Розмішайте, щоб він розчинився.

Тісто розділіть на дві нерівні частини. Викладіть більшу частину на змащений олією лист і розкачайте тонким шаром. Зверху викладіть лимонну начинку і накрийте залишилися тестом. Краю акуратно защепіте. Випікайте при температурі 230 ° С до золотисто-рожевого кольору. Наріжте ромбиками і посипте зверху цукровою пудрою і волоськими горіхами.

Мій блог знаходять за такими фразами

  • новий рік 2011
  • новорічний салат 2011
  • новий рік 2011 картинки
  • Для тіста:

  • салат козуб
  • оригінальні салати на новий рік
  • простий рецепт качки

Похожие рецепты :

  • Для тіста: 400 грам борошна 35 грам дріжджів 150 мл молока 80 грам вершкового масла 100 грам цукру 0,5 чайної ложки солі 2 яйця 100 грам родзинок ...

  • 4-6 стручків болгарського перцю, 200 гр. консервованої квасолі, 100 гр. маринованих грибів, 1 цибулина, 1 стручок гіркого перцю, 150 гр. вершко ...

  • Тепла вода - 250мл. Тепле молоко - 50мл. Дріжджі сухі - 5-6гр. Сіль Цукор - 1,5 ст.лож. Борошно для соусу: часник - 6-7 зубч. Олія рослинна - ...

  • для тіста:яйця - 5 шт.;цукор - 2 ст.;вершкове масло (або маргарин) - 100 г.;сметана - 200 г.;борошно - 1,5 ст.;розпушувач - 1,5-2 ч.л.;сіль (за см ...

  • Для тіста: 3 курячі яйця; 1 склянка борошна; 1/3 склянки крохмалю; 1/2 склянки сметани або кефіру; 1/2 склянки майонезу; 1/2 чайні ложки соди; 1 ч ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]