Розм'якшене масло або


для тіста:
яйця — 5 шт.;
цукор — 2 ст.;
вершкове масло (або маргарин) — 100 г.;
сметана — 200 г.;
борошно — 1,5 ст.;
розпушувач — 1,5-2 ч.л.;
сіль (за смаком),
какао — 1-2 ст. л.;

для глазурі:
шоколад (плитка) — 100 г

Розм'якшене масло або маргарин розітріть з половиною норми (1 ст.) Цукру до однорідної маси.
Окремо взобьем яйця з другою половиною (1 ст.) Цукру.
Борошно змішаємо з розпушувачем.
З'єднаємо разом розтертий з цукром маргарин, яйця, збиті з цукром, сметану, борошно з розпушувачем і перемішаємо (тісто до стадії, як сметана).
Від загальної маси тесту відділимо 1/3 частина, додамо в неї какао і добре перемішаємо.

У центр форми (змащеній олією), виліем 2 столові ложки світлого тіста.
В середину світлого тіста виллємо 1 столову ложку темного тіста, а в середину темного тіста знову 2 столові ложки світлого. Так по черзі виллємо все тісто. Торт випікаємо при температурі 180-200 градусів приблизно 45-60 хвилин.

Для глазурі: на водяній бані розтопити шоколад, попередньо поламаємо його на шматочки, і заллємо шоколадом остиглий корж.
Коли глазур захолоне прикрасимо торт, тертим на дрібній тертці, білим шоколадом.

Мій блог знаходять за такими фразами

  • салати на новий рік
  • Розм'якшене масло або

  • новий рік 2011 картинки
  • прянощі до качки
  • заливне до нового року
  • що готувати на новий 2011 рік
  • празький торт
  • Клієнт для коментарів WordPress

Похожие рецепты :

  • для тіста: Яйця 6 шт. Цукор 2 ст. Сода? ч.л. Лимон Борошно 2,5 ст. + Волоський горіх, мак і мед, вишня для крему: Сметана 400 гр. Цукор ...

  • Для тіста: 3 курячі яйця; 1 склянка борошна; 1/3 склянки крохмалю; 1/2 склянки сметани або кефіру; 1/2 склянки майонезу; 1/2 чайні ложки соди; 1 ч ...

  • Тепла вода - 250мл. Тепле молоко - 50мл. Дріжджі сухі - 5-6гр. Сіль Цукор - 1,5 ст.лож. Борошно для соусу: часник - 6-7 зубч. Олія рослинна - ...

  • Пиріг "Зебра" якось спік мені чоловік на 8 Березня; сам пиріг був чудовий, але кухню я потім відмивала тиждень! Сподіваюся, що з вами ...

  • Представляю вам ще один чудовий рецепт з колекції кулінар-меломанки Ганни, яка подарувала цього блогу кілька смачних ідей. Це чудовий соковитий ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Май 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Новые рецепты

Как выбрать кофе в зернах?

Как выбрать кофе в зернах?

Миллионы людей, вставая рано утром и собираясь на работу, не могут прийти в себя до тех пор, пока не[...]
Немного о пользе японской кухни

Немного о пользе японской кухни

Японцы – здоровая нация, и во многом такое положение вещей определяет хорошее питание. Свежие морепр[...]
Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]