Для тіста: 400 грам


Для тіста:
400 грам борошна
35 грам дріжджів
150 мл молока
80 грам вершкового масла
100 грам цукру
0,5 чайної ложки солі
2 яйця
100 грам родзинок

Для змащення виробів і противно:
яйце
вершкове масло

З борошна, дріжджів, молока, масла, яєць, цукру і солі приготуйте дріжджове тісто по основному рецепту і дайте йому постояти деякий час у теплому місці. Слідкуйте за тим, щоб на тісто не був спрямований свіже повітря, так як дріжджове тісто боїться протягів.

У підійшло тісто додайте родзинки і вимісіть отриману масу до однорідного стану і рівномірного розподілу родзинок. Перекладіть тісто в каструлю і поставте в тепло на 15 хвилин.

Далі скачайте невеликі кульки вагою близько 60 г кожен. Викладіть вироби на деко, змастіть їх збитим яйцем і поставте на 15 — 20 хвилин підходити.

Випікайте булочки в духовці при температурі 200 ° С протягом 20-25 хвилин. Найкращі духові шафи — це Вбудовувані духові шафи SMEG (СМЕГ), якість без жодних застережень.

До столу булочки можна подавати з вершковим маслом або джемом.

Цей та інші кулінарні рецепти завжди до ваших послуг!

Мій блог знаходять за такими фразами

  • кальмари салат мариновані
  • авокадо
  • оригінальні салати новий рік
  • салати на новий рік
  • Для тіста: 400 грам

  • новорічний салат 2011
  • простий рецепт качки з апельсинами

Похожие рецепты :

  • Для тіста: 300 г вершкового масла, 300 г сметани, 300 г пшеничного борошна вищого гатунку, 2 великих лимона, 300 г цукрового піску, 100 г по ...

  • Смачні здобні булочки, приготовані на дріжджах, молоці та сметані, виходять ніжними і смачними, а якщо притрусити їх шоколадної солодкої крихтою ...

  • Білий пшеничний: 450 мл води 2 ч. л. солі 2 ст. л. соняшникової олії 1,5 ст. л. цукру 700 грам пшеничного борошна 1 ч.л. сухих дріжд ...

  • Дріжджове тісто - нескінченне джерело натхнення для господинь, навіть самих-самих ледачих. Домашній хліб, пироги, пиріжки, булочки - рецепти см ...

  • Не знаю, як у вас, а у нас вдома великодній стіл ніколи не обходиться без випічки з сиром! Тому прикладом - ватрушки з сиром, смачний десерт із ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]