Хлібний квас — чудовий

Хлібний квас — чудовий шипучий і пінний напій — вживався древніми русичами споконвіку. Ми всі любимо його, але рідко замислюємося над корисними властивостями хлібного квасу, які незаперечно визнає навіть сувора офіційна медицина.

Хлібний квас - чудовий

Встановлено, що він не просто втамовує спрагу, але вкрай благотворно впливає на процеси нашого травлення, і спасибі за це ми повинні сказати молочнокислим бактеріям, які утворюються в квасі в процесі бродіння. Тобто квас чинить на наш організм таку ж дію, як і кисломолочні продукти, наприклад, кефір. А вже про користь кисломолочних продуктів і самого молока ми знаємо з самого дитинства!

Напої з молока — такі, як молочні коктейлі — також зберігають його багато корисних властивостей, мають чудовий смак і втамовують спрагу в жару. Що стосується молочних каш, то їх люблять і діти, і дорослі. Вони ситні, легко засвоюються і збагачують наш організм необхідними мікроелементами. Кращі рецепти страв, приготовані на основі молока і кисломолочних продуктів, ми зустрічаємо в кухнях всіх країн світу.

Наприклад, відома нам окрошка готується як на основі хлібного квасу, так і на основі кефіру. Відомо близько п'ятдесяти рецептів прекрасних молочних супів — з грибами, з капустою, з різними крупами.

І, звичайно, кажучи про смачних і корисних страв із молока, не можна не згадати про головне фаворита літнього сезону — молочному морозиві! Ми часто забуваємо, що воно володіє багатьма корисними властивостями — хоча в морозиві дуже небагато білків, всього 3,5% -4,5%, але вони належать до найбільш легкозасвоюваним і містять необхідні нашому організму амінокислоти.

Мій блог знаходять за такими фразами

  • холодець
  • оригінальні салати новий рік
  • салати на новий рік
  • оригінальні салати на новий рік
  • салати на новий рік 2011 заєць
  • новорічний салат з кальмарами

Похожие рецепты :

  • Необхідні продукти: 2 середніх баклажана, 3 богарскіх перцю (3-х різних кольорів) часник, сіль, чорний перець, оцет, соняшникова олія Баклажани ...

  • Необхідні продукти: 500 г курячого філе500 г печериць2 цибулини (середні)200 г сиру (твердого)300-350 г сметани (15-25%) або вершків2 столові ...

  • 1. Солоні гриби2. Ріпчасту цибулю3. Рослинна олія4. Сир 5. Майонез6. М'ясо відварне (яловичина)7. Огірки солоні8. Яйце9. Майонез10. ...

  • Для оцту слід використовувати хороші повністю дозрілі яблука пізніх солодких сортів. Вичавіть сік з яблук і процідіть його. Перелийте сік, що ...

  • Білий пшеничний: 450 мл води 2 ч. л. солі 2 ст. л. соняшникової олії 1,5 ст. л. цукру 700 грам пшеничного борошна 1 ч.л. сухих дріжд ...

Комментарии запрещены.

Календарь рецептов
Февраль 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Янв    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Новые рецепты

Особенности выбора витражей

Особенности выбора витражей

Многие люди стремятся к тому, чтобы обеспечить красивую и уютную атмосферу в доме. Вот почему изыска[...]
Как правильно выбрать чайник для кухни

Как правильно выбрать чайник для кухни

Современный рынок предлагает действительно большое разнообразие чайников. Сейчас можно отыскать тако[...]
Как самостоятельно вести бухгалтерию

Как самостоятельно вести бухгалтерию

Каждая организация сталкивается с проблемой ведения бухгалтерского учета. Стоит отметить, что вести [...]
Как выбрать хорошее овсяное печенье

Как выбрать хорошее овсяное печенье

Для многих людей любимым деликатесом, который подают к чаю, является овсяное печенье. Стоит отметить[...]
Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Оборудование для мест общественного питания: как правильно выбрать

Мечта многих людей – открыть свое заведение, например, кафе или бар. Они рисуют себе картинки того, [...]